2.9 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

Dosedanji upodobitelj agenta 007 Daniel Craig že dobil naslednika?

Piše: J. S.

Nedavno je film “Ni čas za smrt”, v katerem je Daniel Craig še zadnjič upodobil agenta 007, končno doživel premiero. V najnovejšem filmu se je Craig poslovil tako spektakularno, da so že mnogi mislili, da je to konec najbolj dobičkonosne filmske franšize vseh časov. 

Vendar pa producenti očitno ne razmišljajo v tej smeri. Vprašanje je le, kakšno smer bodo izbrali. Neuradno se že govori o skorajšnjem Craigovem nasledniku.  Govorilo pa se je vse mogoče – od tega, da bo temnopolta igralka Lashana Lynch, ki je v tem filmu prav tako dobila naziv agentke s kodno številko 007, nadaljevala Bondov posel, pa da bo novi James Bond celo temnopolt ali arabskega izgleda in podobno. A očitno se ne bo zgodilo nič od tega.

Marsikdo je v zadnjem času preko Googla iskal informacije, kdo bo naslednik Daniela Craiga. No, v zadnjih urah je Googlova spletna stran ob iskalnih rezultatih na vrhu objavila, da naj bi bil Tom Hardy potrjeni naslednik Daniela Craiga. Fizično sta si nekoliko podobna, vendar pa je izbira novega igralca v veliki meri odvisna tudi od tega, kako nameravajo nadaljevati franšizo. Jo bodo zavrteli čisto na začetek, tako kot leta 2006 s filmom Casino Royale?

Zadnje novice

Sorodne vsebine