17.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Dejstvo: Greta Thunberg je izkoriščana punčka v rokah Georga Sorosa, Billa in Melinde Gates ter drugih vplivnežev!

Kdo je nemška podnebna aktivistka Luisa-Marie Neubauer, ki vselej stoji za Greto Thunberg? Mlada ambasadorka fundacije ONE je ambasadorka mednarodne lobistične organizacije, ki jo financira kontroverzni milijarder George Soros, Bill in Melinda Gates, pevec Bono in ostali.

 

Odkar je 16-letna okoljska aktivistka Greta Thunberg spregovorila v Združenih narodih, se srečala s papežem Frančiškom in predstavljala obraz podnebnih protestov konca tedna, se  je znašla v središču pozornosti celotnega sveta. Če je morda kdo mislil, da je Greta naključno postala prevladujoča figura pri varovanju podnebja, se je pošteno uštel. Zaslombo ji namreč nudijo močne sile, ki so javnosti dobro poznane.

Ženska, ki spremlja Greto na večini javnih dogodkov je nemška podnebna aktivistka Luisa-Marie Neubauer. “Greta je kmalu dobila svojo lastno mentorico, dobro poznano podnebno aktivistko iz Nemčije,” je poročal EuropeReloaded.com. Izkazalo se je, da je Neubauerjeva mlada ambasadorka fundacije ONE, mednarodne lobistične organizacije, ki jo financira kontroverzni milijarder George Soros, Bill in Melinda Gates, pevec Bono in ostali, poroča Infowars . V zapisu na Twitterju je Neubauerjeva zapisala, da je ena izmed prednosti biti ambasador fundacije ONE, da lahko povsod po svetu spoznaš izredne člane kampanj po svetu.

Sodeč po podatkih, ki so dostopni na strani fundacije ONE, njen nastanek izvira iz pogovorov med Billom Gatesom in Bonom na začetku leta 2000 zaradi potrebe po boljši obveščenosti Američanov glede ekstremne revščine po svetu. Skupaj z Melindo Gates, Bobbyjem Shriverjem, Georgeom Sorosom, Edom Scottom, Bobom Geldofom in Jamiejem Drummondom so ustanovili organizacijo, ki se bori proti revščini z imenom DATA, ki se je osredotočila na zvezde in ostale vplivne posameznike, da bi ti svetovne voditelje pozvali k ukrepanju v zvezi s posebnimi razvojnimi vprašanji.  Tako aktivist proti orožju David Hogg kot tudi tudi globalni establišment Greto potiska v ospredje, da ta uresničuje njihovo agendo in to četudi to pomeni, da bodo pri tem izkoristili najstnico z Aspergerjevim sindromom.

Zadnje novice

Sorodne vsebine