19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Deček iz legendarnih Kinder čokoladic obiskal Postojnsko jamo!

Piše: C. R.

Italijanski igralec Alessandro Egger – ali bolj poznan kot simpatični deček iz našega otroštva – je na posebno željo obiskal Postojnsko jamo in osupnil nad njeno veličino.

Foto: Postojnska jama d. d.

»Doživeti vso zgodovino Postojnske jame s tako izjemnim vodnikom je pravi privilegij! Hvala, ker ste bili najin gostitelj,« je v knjigo VIP obiskovalcev Postojnske jame zapisal simpatični Egger. Igralec je Postojnsko jamo obiskal v spremstvu svojega dekleta, manekenke Madaline Doroftei, in predstavnika STO v Italiji Aljoša Ote.

»Alessandro je prišel do mene in zelo jasno povedal, da si želi obiskati Postojnsko jamo,« pripoveduje Ota. Zvezdnik se je veselil vožnje z legendarnim jamskim vlakcem in se želel srečati z zmajevimi mladički. A še preden smo Eggerju željo uresničili, nas je vse spravil v smeh.

Foto: Postojnska jama d. d.

Postojnska jama kot spomin iz otroštva

Ob sprehodu v Parku nam je razlagal, kako je kot mali deček s starši že obiskal izjemno lepo jamo v Sloveniji, a se žal, njenega imena ne spominja. »Točno pa vem, kako je bil videti veličasten vhod …« je bil samozavesten in še preden je stavek dokončal, ob pogledu na stara železna vrata, ki vodijo v Jamo, ustavil korak: »O, moj bog! Bil sem v Postojnski jami! To je to!« Veselje je ob tem spoznanju bilo še toliko večje in na njegovem obrazu se je narisal nasmeh iz njegovega otroštva.

Foto: Postojnska jama d. d.

Zapisan med eminentne obiskovalce Postojnske jame

Simpatični Alessandro Egger, ki ga kot modnega oblikovalca lahko spremljamo tudi v filmski uspešnici House of Gucci (Hiša Gucci), je svojo kariero začel precej spontano. Pri svojih 13 letih je postal zaščitni znak svetovno uspešne znamke čokoladic Kinder, pri 21 nadaljeval kot maneken v modni hiši Versace, danes pa ga v Hollywoodu, kjer trenutno snema še dva filma, uvrščajo med najobetavnejše mlade filmske zvezde. Počaščeni smo, da je ob vseh ostalih zvezdnikih, ki jih najdemo v knjigi VIP obiskovalcev Postojnske jame, zdaj zapisan tudi on.

Vir: Postojnska jama d.d.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine