3.5 C
Ljubljana
sobota, 16 oktobra, 2021

»Bodimo Feniksi slovenskega turizma!« – Dnevi slovenskega turizma v Parku Postojnska jama

Piše: L. B.

Park Postojnska jama v teh dneh gosti Dneve slovenskega turizma, največji gostinsko-turistični dogodek v Sloveniji, ki se po 33 letih znova vrača v Hotel Jama, kjer so nocoj razglašeni posamezniki, ki so svoje življenje posvetili turizmu oz. s svojim delom pomembno zaznamovali leto.

»Feniks je bajeslovno bitje, ki vsakih petsto let umre, zato, da vstane iz pepela in s tem življenju prinese svežino in mladost. Prispodoba me spomni na usodo turizma v korona krizi,« je zbrane na Dnevih slovenskega turizma nagovoril gostitelj predsednik upravnega odbora Postojnska jama Marjan Batagelj. »Feniks je zdravil rane z zdravilnimi solzami, na nas pa je, da turizem ozdravimo s svojo vztrajnostjo, inovativnostjo in ljubeznivostjo do gostov.«

Predsednik Republike Slovenija Borut Pahor se je danes udeležil svečane prireditve in podelitve nagrad v Hotelu Jama 4* v Parku Postojnska jama.

Prav tako je letos veliko povpraševanje po vstopnicah za ogled Živih jaslic v Postojnski jami, ki so zaradi omejitve mest prvič na voljo v predprodaji. Predprodaja vstopnic za ogled Živih jaslic s 33 % popustom le še do 15. oktobra na voljo TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine