10.5 C
Ljubljana
četrtek, 28 marca, 2024

Zakaj Aleksander Čeferin krije hrbet članoma izvršnega odbora UEFA, Davorju Šukerju in Slaviši Kokezi? Oba se soočata s hudimi očitki o kriminalizaciji hrvaškega in srbskega nogometa!

Predstavljamo vam tesna mednarodna zaveznika predsednika evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksandra Čeferina. To sta predsednik hrvaške nogometne zveze (HNZ) Davor Šuker in predsednik srbske nogometne zveze (FSS) Slaviša Kokeza. V hrvaški in srbski javnosti sta bila oba deležna resnih očitkov, da sta povezana s hrvaškim in srbskim podzemljem. Oba sta člana izvršnega odbora UEFE.  Norveški Josimar je med drugim razkril, da so Rusi inštalirali Čeferina kot kandidata za predsednika UEFE. Vsa zadnja razkritja pa delajo Aleksandra Čeferina že rahlo jeznega, kar se opazi tudi v serijskih intervjujih za osrednje slovenske medije. “Tu ne gre za globoko državo, ampak za globoke žepe,” je povedal Čeferin za Onaplus in pri tem ni omenil, da so mu slovenski davkoplačevalci namenili več kot 1o milijonov evrov davkoplačevalskega denarja za “globoke žepe” odvetniške družbe Čeferin.

 

Aleksander Čeferin se bolj kot z vodenjem UEFE sonči v slovenskih medijih, zaradi česar dobiva veliko pozornosti, kar mu godi. V zameno seveda stresa kritiko proti trenutni vladi, kar godi tranzicijski levici. “Moraš biti neuspešen,

V nadaljevanju vam bomo predstavili tesna zaveznika Aleksandra Čeferina v UEFI. To sta predsednik hrvaške nogometne zveze (HNZ) Davor Šuker in predsednik srbske nogometne zveze (FSS) Slaviša Kokeza.

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine