7.8 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

Vrsaljko, Subašić, Strinić, Perišić in Lovren manjkali na treningu

Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Ivan Strinić, Ivan Perišić in Dejan Lovren so izpustili predzadnji trening hrvaške nogometne reprezentance pred nedeljskim finalom svetovnega prvenstva proti Franciji, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina, ki še piše, da sta dva dni dovolj “za krpanje” igralcev.

 

Najbolj naj bi visel v zraku nastop Perišića, strelca izenačujočega gola v polfinalu proti Angliji. Krilni napadalec naj bi imel poškodovano stegensko mišico.

Ruski mediji so poročali, da je Perišić poiskal pomoč v moskovski bolnišnici in da v finalu ne bo igral. V hrvaškem taboru tega niso komentirali. Perišić je bil na pregledu z magnetno resonanco, ki je pokazal, da poškodba ni hujše narave.

V podaljšku polfinalne tekme z Anglijo je poškodbo staknil tudi Strinić, zaradi katere ga je selektor izbrane vrste Zlatko Dalić zamenjal. Vrsaljko je imel težave s kolenom že pred obračunom z Anglijo, a je stisnil zobe. Lovren in Subašić naj bi dobila prosto, da se spočijeta za najpomembnejši obračun v zgodovini hrvaškega nogometa.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine