13.6 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

(VIDEO) To morate videti! Ameriški košarkarski zvezdnik LeBron James doživel hud poraz – njegove »jezernike« so v domači dvorani dobesedno potolkli gostje iz Indiane!

Košarkarji Indiana Pacers so v severnoameriški ligi NBA v domači dvorani s 136:94 premagali Los Angeles Lakers, s čimer so superzvezdniku lige LeBronu Jamesu prizadejali najhujši poraz kariere. Junak večera je bil Bojan Bogdanović s 24 točkami za Indiano, ki je izenačila tudi rekord po številu trojk – igralci so jih dosegli 19.

 

Myles Turner je k tretji zaporedni zmagi Indiane dodal 22 točk, Thaddeus Young pa 12 točk, 11 skokov in osem podaj.

James, ki je igral komaj drugo tekmo po vrnitvi na parket po poškodbi dimeljske mišice, je bil prvi strelec jezernikov z 18 točkami, dodal je še devet skokov in sedem podaj.

“Lepo je bilo videti LeBrona, kako je spet zabil. Sicer pa je bila to bolj tekma za pozabo. Težko je najti kaj pozitivnega na tekmi, ko izgubiš 19 žog, s čimer ‘podariš’ tekmecu 33 točk,” je po tekmi dejal trener gostov Luke Walton, ki ni želel razpredati, ali so se fantom poznale govorice o menjavi.

Novinarji ta teden pišejo, da je vodstvo jezernikov ponudilo kar šest svojih košarkarjev v zameno za zvezdnika New Orleans Pelicans, Anthonyja Davisa. Za nameček pa so olje na ogenj prilivali tudi domači navijači, ki so gostujočim košarkarjem vzklikali: “LeBron te bo zamenjal!”.

“Eh, navijači so pač navijači! Če dopustiš, da te to spravi iz tira, potem se nisi odločil za pravi šport,” je dejal James in o svojem zdravstvenem stanju dodal, da še ni stoodstoten.

Video utrinke s tekme si lahko ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine