4.9 C
Ljubljana
petek, 26 aprila, 2024

Vabljeni na tekmovanje v skikrosu na edinstvenem dogodku – Laško pohorskem smuku, kjer bo sodeloval tudi Elan

Piše: L. B.

»V Elanu verjamemo v »Always good times« oziroma vedno dobre čase, saj smo zavezani k omogočanju aktivnega preživljanja prostega časa za ljudi, ki so radi v družbi prijateljev. Sodelovali bomo na povsem novem dogodku oz. prvem tradicionalnem Laško pohorskem smuku, ki bo potekal v soboto, 2. oktobra, na Snežnem stadionu v Mariboru,« je z navdušenjem poudarila Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan.

V Elanu vidijo ta smuk kot zabaven uvod v prihajajočo zimo. »Predvsem pa verjamemo, da bomo z njim pritegnili tako najmlajšo populacijo kot tudi tiste, ki se še spomnijo spremljanja tekem svetovnega pokala med službo ali pa celo v šoli, ko se je celo pouk ustavil med vožnjo Bojana Križaja,« je poudarila Melanja Korošec.

Dogodek se bo pričel ob 10. uri. Na dogodku bo omogočeno adrenalinsko vijuganje po zeleni strmini, ki združuje legendarne smuči RC Elan, mariborsko smučarsko središče ter nepozabno retro druženje z legendami v pohorski areni. Teren sta že testirala tudi Filip Flisar, nekdanji najboljši smučarski krosist sveta, in Manja Pernek, demonstratorka v Demo Team.

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi, ki so oziroma bodo v letošnjem letu dopolnili 15 let. Prijavite se lahko prek spletne strani www.laskopohorskismuk.com. Tekmovalo se bo v skikrosu, pri čemer se bodo na progo podali po štirje smučarji hkrati – štirje prijatelji ali štirje naključno izbrani posamezniki, ki se bodo podali na smučarsko pustolovščino.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine