8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

V nogometnem kaosu v Craiovi nastradal sodnik iz Severne Irske

Četrtkova povratna nogometna tekma med romunsko ekipo Universitatea Craiova in madžarskim Honvedom je bila izjemno kaotična. Epilog je dobila šele po izvajanju 11-metrovk, ob tem je bila tekma za pol ure prekinjena, ker je glavnega sodnika Arnolda Hunterja iz Severne Irske v končnici podaljška zadel predmet, ki je priletel s tribune.

Na izjemno razburljivem dvoboju je bilo najbolj vroče v sami končnici podaljška, ko je prišlo do pretepa med nogometaši romunske in madžarske ekipe, med samo tekmo pa je bilo vseskozi zelo napeto tudi med obema navijaškima skupinama na tribunah stadiona.

V končnici podaljška je prišlo do polurne prekinitve. Poškodovani sodnik Hunter ni mogel nadaljevati z vodenjem tekme, nastalo vrzel pa je zapolnil četrti sodnik Jamie Robert Robinson.

Madžarsko vodstvo je zaradi ogrožanja varnosti in številnih nepravilnosti zahtevalo prekinitev tekme pri izidu 0:0, a so ga po polurni prekinitvi vendarle nadaljevali.

Po izvajanju 11-metrovk so si napredovanje v tretji kvalifikacijski krog evropskega pokala izborili nogometaši romunske ekipe, ki so slavili s 3:1.

Pred tednom dni sta se Honved in Universitatea Craiova v Budimpešti prav tako razšla brez golov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine