10 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

Trener NK Olimpija za Ekipo: Odločitev o Roku Kronavetru je bila skupna

Trener nogometašev Olimpije Safet Hadžić je za današnjo izdajo športnega dnevnika Ekipa zanikal trditev predsednika kluba Milana Mandarića, češ da je on tisti, ki se je odločil, da ob koncu sezone ne računa na usluge Roka Kronavetra, potem ko ta ni želel podaljšati sodelovanja z zmaji. Kot pravi trener, je šlo za skupno odločitev vodilnih.

 

“Usedli smo se skupaj, se pogovorili in tudi odločili. Dejstvo je, da smo hoteli Kronavetra zadržati, on je hotel vse skupaj prekiniti,” je dejal trener ljubljanskega moštva. Zato so se odločili, da na najboljšega strelca zmajev ne računajo več do konca sezone.

“Mislim, da je bilo to v interesu kluba. Ko smo se skupaj usedli, smo se skupaj pogovorili in tudi skupaj odločili,” je za Ekipo povedal Hadžić.

“Normalno je, da nam bo v finalu pokala manjkal, ampak nimamo nobenega zagotovila, da bi zmagali, če bi igral, prav tako nihče ne more trditi, da bomo izgubili, če ne bo igral,” je dodal trener, ki ekipo pripravlja, kot da bo trener tudi v naslednji sezoni, čeprav za to nima nobenih zagotovil.

“Da Kronaveter za nas v zadnjih tekmah ne bo igral, je odločitev trenerja. In pri tem ga mi podpiramo,” je v nedeljo ob razglasitvi najboljših nogometašev leta na vprašanje novinarja TV Slovenija izjavil Mandarić. S tem je po poročanju Ekipe povzročil veliko polemik pri navijačih Olimpije, ki bi si želeli, da bi Mariborčan ekipi pomagal vsaj na finalu pokala proti Mariboru.

Dvaintridesetletni nogometaš, ki se je boril tudi za najboljšega strelca lige, je pred tem na isti prireditvi potrdil, da si je želel igrati na zadnjih prvenstvenih tekmah in v finalu pokala, a da je bila odločitev kluba drugačna.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine