15.6 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Ojoj, ste slišali, kakšne hude težave ima priljubljeni nogometaš Kevin Kampl?

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl bo zaradi težav z ukleščenim živcem najverjetneje moral izpustiti naslednjo tekmo nemške bundeslige, ko se bo njegov Leipzig v ponedeljek v gosteh meril s Kölnom. Kampl je sicer odpotoval z ekipo na gostovanje, a konec tedna ni treniral.

 

 

Kamplove težave so se začele sredi tedna pred tekmo s Hertho. Tik pred začetkom so ga morali umakniti iz prve postave zaradi težave z mišico, kot se je glasilo prvotno pojasnilo kluba.

Po podrobnejših pregledih so v petek ugotovili, da gre za težave z ukleščenim živce. Trener Julian Nagelsmann je takrat sporočil, da gre za lažjo poškodbo, ni pa še vedel, ali bo 29-letni napadalec lahko igral na naslednji tekmi v Kölnu.

Zdaj kaže, da so možnosti za to vse manjše. Kot poroča portal RBlive, ki spremlja dogajanje v klubu, Kampl konec tedna ni treniral. Z moštvom pa je sicer odpotoval v Köln.

Kampl je, odkar se je nemška liga vrnila po koronakrizi, sicer eden ključnih mož Nagelsmannove ekipe. Odigral je dve od treh tekem, potem ko je moral prej pol leta prisilno počivati zaradi poškodbe.

Portal RBlive še dodaja, da v klubu na Kampla računajo tudi v prihodnje, razhajajo pa se pri dolžini nadaljevanja sodelovanja. Kampl, ki se mu bo sedanja pogodba iztekla leta 2021, bi rad podaljšal do 2023, klub pa se bolj ogreva za možnost podaljšanja 1+1 leto.

Leipzig je s 55 točkami in tekmo manj trenutno četrti v ligi, prehitel ga je tudi Bayer Leverkusen, z zmago bi se danes pred Kamplov klub začasno lahko povzpela tudi Borussia Mönchengladbach.

Zadnje novice

Sorodne vsebine