4.6 C
Ljubljana
torek, 29 novembra, 2022

Oglejte si košarkarski spektakel na televiziji Predvajaj.si

Piše: C. R.

Nocoj vas na televizijskih ekranih čaka vrhunec domačega reprezentančnega vrveža, katerega del bo tudi neverjetni Luka Dončić, ko bodo ljubljanske Stožice gostile tekmo med Slovenijo in Srbijo. Slovenci smo navdušeni nad športom, tekme slovenske košarkarske reprezentance pa dajemo na seznam najpomembnejših dogodkov. Nekateri gledalci pa so pri tem lahko razočarani, saj je ogled vsebine mogoč le na televizijskem programu Sportklub, ki pa ga ne predvajajo vsi večji ponudniki telekomunikacijskih storitev.

Če ste tudi vi športni navdušenec, je za vas na dlani priročna rešitev za ogled reprize finala evropskega prvenstva iz leta 2017. Preigravanje našega košarkarskega asa si je možno ogledati tudi pri ponudniku televizijskih vsebin Predvajaj.si, ki vam prve tri mesece omogoča brezplačno uporabo. Na voljo imajo tudi več kot 100 programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje. Z njo si boste lahko zagotovili, da ne boste zamudili spektakla, kot so ga uprizorili Slovenci v tekmi s Hrvaško.

Spletna televizija Predvajaj.si je tudi edina televizija, ki ima v shemi vse športne programe, vsem uporabnikom pa omogočajo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije,  z eno samo naročnino pa lahko kar iz treh naprav hkrati spremljate televizijske programe: prek telefonov, tablic, računalnika in televizije. Aplikacijo Predvajaj.si najdete na Google Play, v Apple Store trgovini oziroma v Huawei Gallery App. TV pa lahko enostavno spremljate tudi prek spletne strani Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV, Amazon Fire TV in seveda prek vseh TV z Android operacijskim sistemom.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine