4.7 C
Ljubljana
četrtek, 25 aprila, 2024

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo: Ne slepimo se, moj gol je bil najboljši!

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je odzval na izbor najlepšega gola pretekle sezone na nedavnem izboru mednarodne krovne zveze Fifa, pri čemer je za osvojeno nagrado čestital Egipčanu Mohamedu Salahu, a ob tem pristavil, da je sam dosegel boljši gol.

 

“Salah je zasluženo osvojil nagrado Puskas, dosegel je lep gol. Ampak bodimo pošteni, ne slepimo se, moj gol je bil najboljši,” je o izboru nagrade, imenovane po Ferencu Puskasu, svojim 142 milijonom sledilcem na Instagramu zapisal 33-letni napadalec stare dame iz Torina.

V mislih je imel gol s škarjicami, ki ga je še kot član Real Madrida v četrtfinalu lige prvakov dosegel na gostovanju pri svojem sedanjem klubu Juventusu. Zanj je prejel stoječe ovacije navijačev Juventusa.

Salah je najlepši gol lanske sezone po izboru Fife dosegel decembra lani na mestnem derbiju proti Evertonu. Žogo je po preigravanju na desni strani kazenskega prostora z zavitim strelom poslal v zgornji levi kot gola.

Ronaldo je na ponedeljkovem izboru nagrad Fife za lansko sezone ostal praznih rok, saj mu ni uspelo niti v glasovanju za najboljšega igralca na svetu – na koncu je pristal na drugem mestu za hrvaškim vezistom Lukom Modrićem.

“Nisem razočaran, to je življenje, včasih zmagaš, včasih izgubiš,” je še zapisal Ronaldo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine