4.7 C
Ljubljana
četrtek, 25 aprila, 2024

Nekaj minut po uvrstitvi Hrvaške v finale legendarni Ćiro Blažević šokiral z neverjetnim priznanjem

“Nihče od pristojnih iz Hrvaške nogometne zveze me ni povabil na tekmo v Rusijo,” je samo nekaj minut po zgodovinski uvrstitvi hrvaške reprezentance v finale svetovnega prvenstva na prvem programu hrvaške televizije dejal legendarni trener Ćiro Blažević, ki je hrvaško reprezentanco pred točno dvajsetimi leti na svetovnem prvenstvu pripeljal do tretjega mesta.

Ćiro velja za mentorja Zlatka Dalića, današnjega trenerja hrvaške reprezentance. In Dalić, s katerim se je Ćiro slišal dan pred polfinalom, je Ćirota povabil na tekmo. A kot je dejal Blažević, on ni na funkciji, kjer bi lahko vabil, pač pa je to predsednik zveze Davor Šuker, sicer nekanji reprezentant in najboljši hrvaški strelec vseh časov.

Blažević je sicer napovedal uvrstitev Hrvaške v finale svetovenga prvesnstva, ko ga je danes voditelj HTV vprašal, kakšen rezultat pričakuje v finalu, pa je dejal: “To bom napovedal jutri. Danes mi je dal zdravnik neka zdravila za umiritev, zato se gledalcem opravičujem.”

VIDEO si lahko ogledate TUKAJ.

Tako so Hrvatje po vodstvu Anglije od pete minute najprej izenačili, potem pa so postali finalisti svetovnega prvenstva.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine