13.4 C
Ljubljana
petek, 29 marca, 2024

Na svetovnem prvenstvu v biatlonu na Pokljuki bo organizatorjem, tekmovalcem in medijem na voljo najhitrejše omrežje 5G in ostale najsodobnejše komunikacijske storitve

Piše: C.R.

Za svetovno prvenstvo v biatlonu, ki bo na Pokljuki potekalo od 8. do 21. februarja, je Telekom Slovenije zagotovil hitre in zanesljive komunikacije prek mobilnega in fiksnega omrežja, vključno z najnovejšo generacijo mobilnih komunikacij 5G. Pokljuka je tako prvo prizorišče svetovnega prvenstva v biatlonu, ki organizatorjem, tekmovalcem, ekipam in medijskim hišam, omogoča internetni dostop tudi prek nove generacije mobilnih komunikacij 5G. Vrhunska mobilna in fiksna infrastruktura sta še toliko pomembnejši v obdobju, ko športna tekmovanja potekajo brez prisotnosti gledalcev na prizorišču in je ključna povezljivost za nemoteno izvedbo TV-prenosov.

Zmogljiva in zanesljiva komunikacijska infrastruktura skupaj z naprednimi storitvami Telekoma Slovenije organizatorjem svetovnega prvenstva v biatlonu zagotavlja celovito informacijsko-komunikacijsko podporo za izvedbo športnega tekmovanja na najvišjem nivoju, gledalcem pa vrhunsko uporabniško izkušnjo pri spremljanju športnega dogajanja na daljavo. Mobilni prenos podatkov prek tehnologije 5G udeležencem prvenstva, organizatorjem, strokovnim štabom, tekmovalcem in medijem zagotavlja hitre in zanesljive povezave v realnem času ter interaktivnost.

V Telekomu Slovenije, ki je tudi pokrovitelj slovenske biatlonske reprezentance in partner letošnjega svetovnega prvenstva, ob tem visoko zmogljive in zanesljive komunikacijske povezave zagotavljajo tudi ob ostalih največjih športnih dogodkih v Sloveniji, kot so smučarski poleti v Planici, tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih na Ljubnem ter smučarske tekme svetovnega pokala Vitranc in Zlata lisica.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine