13.5 C
Ljubljana
petek, 10 maja, 2024

Muraši uspešni v preostanku tekme, ki jo je avgusta prekinilo neurje

Piše: Samo Vidovič

Včeraj sta Mura in Kalcer Radomlje v Fazaneriji odigrala preostalih 31 minut tekme petega kroga, ki je bila sredi avgusta zaradi neurja prekinjena in preložena. Rezultat ob prekinitvi je bil 2:2. Za Muro sta zadela Lotrič v 13 im Maroša v 45 minuti. Za Kalcer pa Šarić v prvi in Varga v 34 minuti.

V preostalih dobre pol ure so bili Muraši boljši nasprotnik. Prvih petnajst minut nadaljevanja se ni dogajalo nič posebnega. Potem pa je na sceno stopil novinec Mulahusejnović, ki je včeraj odigral prvo tekmo za domače.

Po podaji Kousa je povedel Muro v vodstvo. Devet minut kasneje je zadel še Klepač in postavil končnih 4:2 za Muro. Klepač bi lahko v sodnikovem podaljšku zadel še enkrat, vendar mu je namero preprečil gostujoči vratar Šugič,  ki je strel obranil.

Mura je zmagala drugič v tem prvenstvu. Muraši so v teh dobrih pol ure prikazali dober nogomet in najavili, da se dvigujejo v formi. Morajo biti bolj konstantni, povezati nekaj dobrih rezultatov zapored. Z Mulahusejnovićem so dobili pravega golgeterja, od katerega se lahko pričakujejo zadetki.

Radomljani nadaljujejo s serijo slabih rezultatov. Četrtič zapored so izgubili. Njihova dobra igra iz prvih treh tekem je izginila. Naslednjo tekmo pa igrajo proti prvouvrščenemu Kopru. Težko jim bo.

Na lestvici je Mura skočila z devetega ne peto mesto. Sedaj ima osem točk. Kalcer je z osmega padel na deveto mesto, ostal je pri petih točkah.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine