21.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 maja, 2024

Milić k Dončiću v Dallas?

Piše: C. R., STA

Marko Milić, nekdanji slovenski košarkarski as, zdaj pa član strokovnega štaba slovenske reprezentance, naj bi se po poročanju ameriških medijev preselil k ekipi slovenskega zvezdnika Luke Dončića, Dallasu, kjer naj bi postal eden od pomočnikov trenerja Jasona Kidda, poroča spletna stran Sportkluba.

Dallas Mavericks njegovega prihoda sicer uradno še niso potrdili, a naj bi dogovor o sodelovanju kluba ter prvega Slovenca, ki je zaigral v ligi NBA, že sklenili. Njegov prihod je napovedal tudi vplivni košarkarski novinar Marc Stein, ki v krogih lige NBA deluje že od leta 1994 in je bil med drugim tudi član športne mreže ESPN ter časopisne hiše The New York Times.

Poročanje strani sportklub.n1info.si so ameriški mediji najprej povzeli, nato pa še sami začeli raziskovati reči, povezane z Milićem, tudi o njegovih igralnih časih. Med drugim so spet oživili posnetek, ki je nastal na tekmi slovenskih košarkarskih zvezd leta 1995. Milić je takrat v tekmovanju v zabijanju zabil žogo v koš po skoku čez avtomobil.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine