11.5 C
Ljubljana
četrtek, 18 aprila, 2024

Matko nova okrepitev Olimpije

Piše: Samo Vidovič

Če so bili nekateri navijači Olimpije  skeptični ob prvih prihodih igralcev v tem prestopnem roku, pa so lahko v zadnjih treh dneh veliko bolj zadovoljni. 

Po Niku Prelcu, ki je Zmaje okrepil v soboto, je včeraj v Ljubljano prišel še en igralec naše mlade reprezentance U21, Aljoša Matko. Ob tem so se tudi nekoliko “maščevali” svojemu večnemu rivalu Mariboru, ki se je pred kratkim okrepil z njihovim bivšim najboljšim igralcem Đorđem Ivanovićem. Matko je namreč do odhoda v tujino igral v Mariboru.

Matko in Prelec sta gotovo pravi okrepitvi, oba imata pred sabo vse možnosti za odlično kariero. Oba sta si pridobila tudi nekaj izkušenj z igranjem v tujini. Prelec je igral v Sampdoriji, Matko pa v Hammarbyju. Prvi izlet v tujino se jima sicer ni najbolje posrečil, z dobrimi igrami pri Olimpiji pa se bosta tja gotovo še podala. V njunih letih je zelo pomembna kontinuiteta igre, ki jo bosta v Ljubljani gotovo imela.

Nova igralca so predstavili tudi pri Aluminiju. Okrepila sta jih dva hrvaška igralca. Vratar Lovro Juric je prišel iz puljske Istre, napadalec Luka Branšteter pa iz druge ekipe Osijeka. Oba sta slovenski nogometni javnosti manj znana.

Radomljani pa so objavili, da jih je zapustil napadalec Marko Božić, ki odhaja v italijanski Frosinone. Igralec, ki je poleti prišel iz druge ekipe dunajskega Rapida, se je v Radomljah zadržal kratko, samo pol leta.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine