11.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Luka Dončić o biografiji avtorjev Stankovića in Đurovića: Izdaje ne podpiram; nekaj podatkov v knjigi ne drži

Luka Dončić je že pred časom povedal, da nastanka in izdaje biografije avtorjev Vladimirja Stankovića in Igorja Đurovića ne podpira, a je pisca želje mladega košarkarskega zvezdnika nista upoštevala. Dončić meni, da je za biografijo premlad, v začetku januarja pa jo je prejel v Dallasu.

 

Dončić je biografijo v celoti prebral in preučil. Potem ko se je seznanil še s samo vsebino, je v svojo odločitev še bolj prepričan.

Kot je že v enem od intervjujev omenil Đurović, Luko le bežno pozna, to pa se odraža tudi pri sami vsebini knjige, pri kateri gre v večini zgolj za povzemanje že napisanih člankov in Lukove statistike, verjame Dončić.

“Biografijo sem prebral. Cenim trud in čas, ki sta ga v knjigo vložila gospod Đurović in gospod Stanković, vendar moje stališče do nje ostaja enako. Kar nekaj podatkov v knjigi ne drži in če se bom kdaj v prihodnosti odločil imeti svojo biografijo, bi si želel, da tisti, ki jo bodo prebirali, dobijo verodostojne podatke, tudi o pomembnih trenutkih v moji karieri, ki bodo zapisani tako, kot so se v resnici zgodili. Ne gre pa samo za vsebino. Gre za nek pošten odnos do mene,” je za svojo spletno stran povedal Dončić.

Zadnje novice

Sorodne vsebine