8.8 C
Ljubljana
četrtek, 28 marca, 2024

Liverpoolov vratar poškodovan – zaradi navijača, ki je stekel na igrišče in ga poškodoval

Liverpoolov vratar Španec Adrian bi lahko izpustil sobotno tekmo angleškega nogometnega prvenstva premier league, potem ko je po sredini finalni tekmi evropskega superpokala trčil z navijačem, ki je pritekel na igrišče. “Navijač je skočil čez nekaj, spodrsnilo mu je in potem je zadel Adrianov gleženj,” je dejal trener Liverpoola Jürgen Klopp.

 

Klopp je dodal, da je gleženj trenutno otečen, a da bodo še videli, ali bo Adrian do sobote pripravljen.

Do vdora navijača na igrišče je prišlo, ko so nogometaši proslavljali osvojitev prve letošnje lovorike – evropskega superpokala. Do zmage nad Chealsejem so prišli po izvajanju najstrožjih kazni, kjer se je izkazal Adrian.

Navijač se je poskušal pridružiti ekipi pri proslavljanju, a ga je varnostnik zagrabil in ob tem mu je spodrsnilo. Zadel je več igralcev, najslabše pa jo je odnesel ravno vratar.

“To je noro. Brez dvoma imamo radi naše navijače, a naj nehajo to početi. Tudi ko smo igrali proti Cityju, je nekdo pritekel na igrišče. In v Norwichu. To ni smešno. Dekle v finalu lige prvakov je zaslužilo veliko denarja. Kaj lahko naredimo?” se sprašuje Klopp.

Če Adrian ne bo pripravljen, bo med vratnicama stal tretji vratar Britanec Andy Lonergan. Prvi vratar Liverpoola Brazilec Allison še vedno zdravi poškodbo mečne mišice.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine