13.3 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

Lionel Messi tudi uradno v PSG!

Piše: Arian Sajovic 

Potem, ko je prejšnji teden argentinski nogometni virtuoz na novinarski konferenci s solznimi očmi povedal, da po 21 letih zapušča katalonsko prestolnico, sedaj tudi uradno vemo, v katerem dresu nas bo navduševal naslednji dve sezoni. 

Po poročanju enega najbolj priznanih nogometnih »insadjerjev« Fabrizia Romana, je Lionel Messi podpisal dvoletno pogodbo s pariškim velikanom Paris Saint-Germainom. Skozi to dvoletno pogodbo naj bi zaslužil okoli 35 milijonov evrov na sezono, znesek pa bi se lahko z dodatki in nagradami še zvišal. Romano še poroča, da je v pogodbi tudi klavzula, ki omogoča podaljšanje pogodbe še za eno nogometno sezono. Messi je že na poti v Pariz, kjer bo danes opravil še zdravniški pregled in podpisal pogodbo.

Z vsemi novimi okrepitvami, ki so prispele to poletje, ne smemo pozabiti na prihod Sergia Ramosa, Giorgina Wijnalduma in Gigija Donnarumme, so sedaj Parižani pred ogromno nalogo. Od njih se namreč pričakuje, da bodo osvojili Ligo prvakov in končno pripeljali to najbolj prestižno evropsko lovoriko v Pariz.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine