5.6 C
Ljubljana
petek, 26 aprila, 2024

Krimovke danes spet proti Podravki

Rokometašice Krima Mercatorja bodo danes ob 19. uri igrale tekmo 4. kroga lige prvakinj. Na Kodeljevem bodo gostile ekipo Podravke Vegete, s katero so se v 3. krogu v gosteh razšle z neodločenim izidom 27:27. Tokrat bodo pred domačimi navijači Ljubljančanke igrale na zmago, ki bi zelo veliko pomenila za drugi del tega tekmovanja.

“Zdaj smo predvsem trdo trenirali, odpravljali pomanjkljivosti iz Koprivnice. Videli smo, da z njimi lahko igramo, da lahko suvereno startamo na zmago v domači dvorani. Upamo, da nam bodo v pomoč domači navijači. Zavedamo se, da zmaga lahko prinese veliko za drugi del tekmovanja, tako da gremo na polno in upamo, da se bo izšlo po naših željah,” pred tekmo pravi vratarka Miša Marinček Ribežl.

Ljubljančanke so po treh krogih na tretjem mestu v skupini C, imajo pa tri točke, toliko kot drugouvrščena Podravka. Na prvem mestu je prvi favorit Györ, na zadnjem pa je še brez točke nemški Thüringer. V naslednji del tekmovanja se bodo uvrstile prve tri ekipe iz skupine, tako da si lahko izbranke Uroša Bregarja z zmago proti Podravki že zagotovijo drugi del.

Tekmo, ki jo bo po napovedih obiskalo tudi 200 gostujočih navijačev, bosta sodili danski sodnici Karina Christiansen in Line Hesseldal Hansen.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine