16.8 C
Ljubljana
torek, 21 maja, 2024

Košarkarska reprezentanca obiskala Telemachove zaposlene

Piše: L. B.

V preteklih tednih so bili izjemno uspešni slovenski športniki na Olimpijskih igrah v Tokiu, kjer so igrali tudi slovenski košarkarji, ki so osvojili izjemno 4. mesto. Po vrnitvi v Slovenijo so namenili svoj čas tudi svojemu generalnemu sponzorju Telemachu, ki jih podpira že več kot 15 let in v skorajda popolni zasedbi obiskali Telemachove zaposlene na sedežu na Brnčičevi.

V imenu Telemacha je košarkarsko reprezentanco sprejela Ditka Maučec: »Fantje, za nas ste zlati! Vi ste ponos Slovenije in gotovo ste ves čas čutili, kako ste nas združili ter kako je bila slovenska podpora reprezentanci enotna. Ponosni smo, da ste danes tu z nami. Vemo, da še zdaleč niste rekli zadnje besede, zato že vsi nestrpno pričakujemo, kaj nam prinaša prihodnost. Verjamemo, da so pred nami zelo vznemirljiva in uspešna leta, v katerih bo še naprej z vami tudi Telemach!«

 

foto: Telemach

Vsi igralci in člani ekipe so prejeli prav posebna personalizirana darila in kolaž navijaških fotografij zaposlenih, ki so skupaj gledali dramatično tekmo.

Kapetan reprezentance Edo Murić je delal: »V imenu celotne ekipe bi se rad zahvalil Telemachu, ker nam v dobrem in slabem stoji ob strani. Prav tako pa bi se še enkrat rad zahvalil vsem navijačem, ki so živeli z nami, navijali za nas, vstajali sredi noči. Upam, da bo še naprej tako in da bo evforija v Sloveniji trajala čim dlje.« Po napornih tednih se bodo posvetili družinam, nato pa pripravam na nove klubske izzive. Igralci so si na koncu vzeli še čas za avtograme in fotografiranje.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine