8.9 C
Ljubljana
torek, 19 marca, 2024

Ilka Štuhec in še nekateri slovenski smučarji bodo trenirali na Kaninu

Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec in še nekateri drugi slovenski smučarji bodo predvidoma od naslednjega ponedeljka dalje trenirali na Kaninu. Kot zagotavljajo domačini, je pod Prestreljenikom veliko naravnega snega, pogoji za smuko pa so odlični.

Trenerji moške in ženske reprezentance bodo na ogled razmer odšli v petek, treningi pa se bodo, če bodo vremenski pogoji to dovoljevali, začeli 19. maja, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. Dodali so, da bo na Kanin predvidoma odšla celotna ženska reprezentanca, glede moškega dela pa bo več jasno po ogledu terena in možnostih za kvalitetno vadbo.

Začetek poletne smučarske sezone bo občina Bovec predstavila v četrtek na novinarski konferenci. Na njej bodo sodelovali župan občine Bovec Valter Mlekuž, direktorica Sončnega Kanina Manuela Božič Badalič, poslanec Danijel Krivec ter slovenski reprezentantki Ilka Štuhec in Meta Hrovat.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine