3.1 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

(FOTOGALERIJA) Ekskluzivno: Gladiatorske boje v londonski SSE Areni navdušeno pospremili tudi hollywoodski zvezdniki!

Sinočnji dogodek v mešanih borilnih veščinah MMA organizacije Bellator v wembleyski Areni SSE v Londonu je v razprodani dvorani že 200-kratni dogodek pospremila več kot dvanajst tisoč glava množica navdušenih ljubiteljev tega športa.

Novi prvak omenjene organizacije v srednji kategoriji je postal Gerard Mousasi, ki je lovoriko najboljšega že v prvi rundi s tehničnim ‘nokavtom’ odvzel dotedanjemu prvaku Brazilcu Rafaelu Carvalhu. Nosilec naslovov prvaka v organizaciji Dream, Strikeforce in Cage Warriors se je Nizozemec Mousasi v svoji športni karieri okitil še s petim naslovom.

Za veliko senzacijo je Michael Paige s svojim atraktivnim poziranjem, tako izven ringa kot tudi znotraj samozavestno v stilu Andersona Silve, premagal s tehničnim ‘nokavtom’ v drugi rundi svojega nasprotnika Davida “The Caveman” Rickelsa. Page je svojemu skupnemu MMA kariernemu seštevku dodal novo zmago 13-0 ter 8-0 v Bellatorjevi srednje težki kategoriji. V poltežki kategoriji je Phil Davis z atraktivnim ‘nokavtom’ nad Lintonom Vassellom prešel stopničko višje in tako pridobil priložnost izzivalca v boju za naslov prvaka v svoji kategoriji. Poleg številnih dvobojev, ki so se vrstili skozi pet ur trajajoči borilni šov, sta se udarili tudi dekleti Britanka Kate Jackson, ki je srditem in močnem dvoboju po sodniški odločitvi premagala Rusinjo Anastasio Yankovo.

Britanska zvezda televizijskega reality šova Aron Chalmers v prvi rundi z “davljenjem – giljotina” premagal nasprotnika Asha Griffithsa in tako dokazal številnim malovernikom, da je kljub svojem zvezdniškim statusom soliden MMA borec. Kot je na novinarski konferenci povedal, bo svojo MMA kariero zdaj še bolj zagrabil in upa, da mu bo nekega dne predsednik Bellatorja Scott Coker ponudil priložnost, da se bori v ZDA. Charlie Ward je s tehničnim ‘nokavtom’ v prvi rundi “pokosil” Martina Hudsona in na presenecenje vseh takoj po zmagi javno izzval na dvoboj reperja 50 centa, ki je sicer ljubitelj MMA sporta.

Dogodka pa se je udeležil tudi hollywoodski zvezdnik Christopher Pratt, znan predvsem po filmih Jurrasic World, Guardians of Galaxy, Avengers ter Passengers. Kot nam je zaupal, je velik ljubitelj tega športa, saj ga tudi sam trenira doma v ZDA.

Dogodka pa se je kljub odpovedanem dvoboju Mirka “Crocop” Filipovića zaradi poškodbe na treningu le nekaj dni pred nastopom udeležil njegov nasprotnik Roy Nelson, ki je tokrat dvoboje spremljal z VIP prostora. No, zagotovo mu ni bilo težko v družbi simpatičnih ring deklet

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine