4.7 C
Ljubljana
četrtek, 25 aprila, 2024

EURO 2020 in kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu 2022 ekskluzivno na Šport TV

Šport TV, eden najbolj gledanih športnih televizijskih kanalov v Sloveniji, bo ekskluzivno prenašal vse tekme UEFA Evropskega prvenstva v nogometu 2020, ki se bodo odvijale na prizoriščih 12 evropskih držav, prav tako tudi vse tekme slovenske reprezentance v kvalifikacijah za FIFA Svetovno nogometno prvenstvo 2022 v Katarju.

Šport TV je postal lastnik ekskluzivnih televizijskih pravic za predvajanje navedenih vrhunskih nogometnih  vsebin po tem, ko je oddal najboljšo ponudbo na razpisu z ugledno konkurenco.

„Od 12. junija do 12. julija letos bomo našim gledalcem z velikim zadovoljstvom in ponosom omogočili neposredne televizijske prenose 51 tekem Evropskega prvenstva v nogometu na naših treh športnih programih v HD resoluciji. Tekme bodo pospremili strokovni in specializirani komentatorji Šport TV programov, med katerimi so Nejc Mravlja, Luka Cotič, Žiga Ikič, Gregor Gajšek in Primož Podsedenšek. Poleg tega pa bo ekipa naše športne redakcije gledalcem ponudila dinamične in atraktivne športne vsebine. Ob neposrednih prenosih bo namreč naša ponudba vsebovala bogat in pester studijski program, v katerem bodo ob naših komentatorjih sodelovali eminentni nogometni strokovnjaki s komentarji in analizami odigranih tekem ter napovedmi prihodnjih srečanj,“ obljublja direktor televizijske hiše Šport TV Marko Bogovac.

Čeprav ima Šport TV že sedaj izjemno bogat program nogometnih tekmovanj, saj prenaša tekme najboljših lig (italijanske Serie A, francoske Ligue 1, angleškega in nemškega pokala, španskega super pokala ter drugih državnih nogometnih lig) in mednarodnih tekmovanj, Bogovac napoveduje pestro nadaljevanje nogometnih dogodkov na programih Šport TV: „Od marca 2021 bomo evropski ligaški nogomet na najvišji ravni dodatno obogatili z ekskluzivnimi televizijskimi prenosi vseh tekem slovenske reprezentance v naslednjem kvalifikacijskem ciklusu za FIFA Svetovno nogometno prvenstvo 2022 v Katarju. Vse pomembne tekme v tem ciklusu bo Šport TV prav tako pospremil s studijskim programom, da bi našim gledalcem ponudili vse zanimivosti in podrobnosti v zvezi z našo reprezentanco na njeni poti do Svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju“.

Bogovac poudarja, da »istočasno, ko v februarju nadaljujemo s prenosi tekem Lige prvakov v rokometu, v okviru katere tekmujeta tudi domača rokometna kluba Celje in Krim, Šport TV v marcu začenja tudi s prenosom motokrosa, v katerem bo Tim Gajser branil naslov svetovnega prvaka.« Konec aprila bomo prenašali še Svetovno prvenstvo divizije B v hokeju na ledu, ki se letos odvija v Ljubljani, v začetku maja pa tudi vse tekme Svetovnega prvenstva elitne divizije v hokeju na ledu, ki se bodo odvijale v Švici.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine