9.3 C
Ljubljana
četrtek, 18 aprila, 2024

Dodatni TV-programi o olimpijskih igrah na voljo naročnikom televizije Telekoma Slovenije

Piše: L. B.

V času olimpijskih iger v Tokiu je Telekom Slovenije, ki je dolgoletni partner Olimpijskega komiteja Slovenije in velik podpornik slovenskih športnikov, svojim naročnikom televizije omogočil, da bodo lahko posamezna športna tekmovanja spremljali na dodatnih sedmih TV-programih Eurosporta.

Od 23. julija do 8. avgusta lahko naročniki z NEO gledajo dodatne programe, ki so specializirani za spremljanje tekmovanj v posameznih športih, kot so košarka, odbojka, rokomet, nogomet, borilni športi, športi z loparjem in tudi umetniški športi.

Poleg Eurosport 1, Eurosport 2 in Eurosport 4K lahko naročniki med 23. julijem in 8. avgustom spremljajo še naslednje TV-programe:

· EUROSPORT 3: Racket Sports & Golf (športi z loparjem in golf)

· EUROSPORT 4: Artistic Sports (umetniški športi, kot so ritmična gimnastika, sinhrono plavanje, gimnastika…)

· EUROSPORT 5: Football & Other Team Sports (nogomet in ostali ekipni športi)

· EUROSPORT 6: Basketball (košarka)

· EUROSPORT 7: Fights Sports (borilni športi)

· EUROSPORT 8: Handball (rokomet)

· EUROSPORT 9: Volleyball (odbojka)

TV-programi so na voljo v Standard in Mega programski shemi, umeščeni so od 538. programskega mesta dalje. Programi so na voljo v visoki (HD) ločljivosti in omogočen je tudi Ogled nazaj.

Pri izbranih olimpijskih vsebinah, kjer bodo nastopali slovenski športniki, pa je naročnikom, ki uporabljajo NEO Smartbox, na TV SLO 2 na voljo tudi posebna funkcija Vrhunci. Gre za sproten in hiter pregled vseh vrhuncev (pomembnih dogodkov) posamezne tekme, zbranih na enem mestu. Ogled olimpijskih vsebin je možen tudi na spletni strani www.neo.io in z aplikacijo NEO za mobitele in pametne televizorje.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine