8.6 C
Ljubljana
sreda, 24 aprila, 2024

Danes zbor nogometne reprezentance pred začetkom kvalifikacij za EP

Slovenska nogometna reprezentanca se bo danes popoldne zbrala na Brdu pri Kranju, kjer bo začela priprave na uvodni kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2020.

V primerjavi s seznamom, ki ga je pred dnevi obelodanil selektor Matjaž Kek, bosta na zboru dve spremembi. Zaradi osebnih razlogov ne bo bočnega branilca Nejca Skubica, ki ga bo zamenjal Andraž Struna, zaradi poškodbe prsta na roki pa je s seznama odpadel tudi vratar Matic Kotnik, ki ga bo zamenjal čuvaj mreže Gorice Grega Sorčan.

Selektor Matjaž Kek bo tako za tekmi z Izraelom, ki bo v četrtek v Haifi, in Severno Makedonijo, ki bo prihodnjo nedeljo v Stožicah, računal na vratarje Jana Oblaka, Vida Belca in Sorčana, branilce Bojana Jokića, Miho Mevljo, Andraža Struno, Aljaža Struno, Petra Stojanovića, Miho Blažiča, Nemanjo Mitrovića in Jureta Balkovca, veziste Josipa Iličića, Jasmina Kurtića, Reneja Krhina, Benjamina Verbiča, Miho Zajca, Domna Črnigoja, Jako Bijola, Damjana Boharja, Adama Gnezdo Čerina in Jona Gorenc-Stankovića ter napadalce Roberta Berića, Andraža Šporarja in Luko Zahovića.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine