3.7 C
Ljubljana
sreda, 24 aprila, 2024

Bravo v Stožicah premagal tudi drugega ljubljanskega prvoligaša

Piše: Samo Vidovič

V preloženi tekmi 19.kroga sta se v Ljubljani pomerila Bravo in Kalcer. Tekma bi morala biti odigrana v nedeljo na štadionu ŽAKa v Spodnji Šiški, vendar so jo zaradi razmočenega igrišča prestavili v Stožice. Presenetljivo visoko so slavili gostje, na koncu je bilo 3:0. Stožice so kot kaže srečne za Radomljane, saj so nedavno tu premagali tudi Olimpijo.

Prvi polčas ni obetal dobre tekme. Pravih priložnosti je bilo malo, na vsaki strani po ena. Najprej je v 22.minuti za domače zgrešil Memić, zatem pa na drugi strani še Šarić.

Drugi polčas je bil zanimivejši, predvsem del od 68. do 75.minute, ko so padli vsi trije zadetki.

Najprej je Španring nepotrebno povlekel Šarića, ki ni bil v priložnosti za zadetek. Sodnik Kondić je upravičeno pokazal na enajstmetrovko, ki jo je realiziral Nuhanović.

V 71.minuti je po protinapadu Šarić z leve strani podal na nasprotno stran, Guzina pa je z močnim strelom pod prečko povišal vodstvo gostov.

Končni izid je štiri minute kasneje postavil Cerar. Lepo je zadel ob bližnji vratnici domačega vratarja Josipovića.

Bravo je izgubil drugič zapored. Šiškarji so odigrali najslabšo tekmo prvenstva. Namesto pričakovanih treh točk so doživeli pravi debakl, tako visokega poraza ni pričakoval nihče. Odpovedali so v vseh segmentih nogometne igre.

Radomljani pa v zadnjih krogih igrajo odlično, že nekajkrat so prijetno presenetili. Sinočnja zmaga ni naključje, ampak plod dobrega dela in forme ekipe, ki je bila po prvi četrtini prvenstva že praktično odpisana. Sedaj pa so se po dolgem času pomaknili na deveto mesto in se točkovno izenačili z osmim Aluminijem.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine