30.2 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Zoper anticepilsko učiteljico Špelo Šeško uveden postopek

Piše: E-Maribor

Poročali smo že o “anticepilski” učiteljici Špeli Šeško iz osnovne šole Franc Rozman Stane iz Maribora, ki je staršem predlagala, da je bolje, da otroci izgubijo kakšno leto in naj ne hodijo v šolo. Ravnateljica Katja Pregl pa je odgovorila na vprašanja o izpadih njihove učiteljice.  

Učiteljica Špela Šeško je tudi članica skupine OPS, torej iz vrst tiste kultne anticepilske skupine, ki je vdrla v prostore RTV. Staršem je v videu predlagala, da je boljše, če otrok kakšno leto izgubi oziroma izostane od pouka, kot pa da bi ga spustili v to režimsko, fašistično šolo, kjer ga obsevajo, in dodala, da bodo otroke kmalu prisilni injicirali s strupenim zvarkom.

O izpadih učiteljice smo povprašali tudi ravnateljico te šole Katjo Pregl, ki je odgovorila: “Omenjena zaposlena ni v delovni sredini. Zoper njo je skladno z določili delovnopravne zakonodaje trenutno v teku postopek, zato zadeve med samim trajanjem tega postopka žal ne morem komentirati.”

V dobro nas vseh in otrok v šolah, bi bilo še kako primerno, da takšne in podobne učiteljice nikoli več ne stopijo v šolske ustanove.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine