13.6 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Zmeda in zmešnjava! Zaposleni v Iskri bil v stiku z obolelim s koronavirusom, nato pa kar teden dni med ostalimi sodelavci – V Iskri najprej informacijo potrdili, kasneje pa ovrgli?!

Na naše uredništvo smo prejeli informacijo, da naj bi bil zaposleni v podjetju Iskra v stiku s pacientom koronavirusa na sosednjem Hrvaškem, nato pa naj bi bil en teden v stiku z ostalimi zaposlenimi, sedaj pa je doma. Kljub temu, da zaenkrat bolezen pri konkretnem zaposlenem naj ne bi bila potrjena, smo se odločili, da se obrnemo na podjetje in preverimo informacijo. V podjetju so nam informacijo najprej potrdili in nas za dodatna pojasnila prevezali na direktorico kadrovske službe Manco Bašelj, ki pa je nato zanikala informacijo. Spodaj si lahko preberete celoten pogovor in precenite sami.

 

Najprej so se nam oglasili na recepciji, odkoder so nas privezali v tajništvo, kjer so potrdili, da informacija drži, nato pa so nam povedali, da naj se za več informacij obrnemo na kadrovsko službo. V kadrovski službi so nam povedali, da nas bo kadrovska direktorica poklicala in pojasnila celotno zadevo.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine