14.5 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Prvak SNS Zmago Jelinčič igra nacionalista, klanja pa se pokojnemu komunističnemu diktatorju Titu in finančno podpira migrante!

Predsednik Slovenske nacionalne stranke se je v soboto s svojo delegacijo poklonil jugoslovanskemu diktatorju ob 39. obletnici Titove smrti. Pri tem je požel številne kritike, podobno kot meseca marca, ko je glasoval za rebalans proračuna, ki migrantom namenja še več denarja kot lanski proračun.

“Danes sem skupaj z delegacijo ob obletnici smrti maršala Josipa Broza Tita ob 12. uri položil venec k spomeniku na dvorišču sedeža Slovenske nacionalne stranke”, je na Twitterju zapisal predsednik Slovenske nacionalne stranke, Zmago Jelinčič.

“Tito je bil velik mož. Marsikaj je naredil dobrega, nekaj tudi slabega”, je v videu povedal Jelinčič, ki je izpostavil, da “ne smemo pozabit kaj je bilo, kaj je in vedet je treba, da danes nas Bruselj tolče bistveno bolj po glavi kot nas je Beograd tolkel kadarkoli.” Celoten članek preberite tukaj!

No, sicer pa je v reviji Demokracija že pred desetletjem publicist Ivo Žajdela povsem razkrinkal kvazi nacionalista Zmaga Jelinčiča (kot udbovskega sodelavca in prevaranta) v posebnem feljtonu. V njem je razkrinkal tudi njegovega brata – kriminalca, ki pa je sedaj že pokojni.

Zadnje novice

Sorodne vsebine