13.3 C
Ljubljana
sreda, 4 oktobra, 2023

Zmaga Roberta Goloba in »vrnitev demokracije«

Piše: Rodoljub.si

Ob rezultatih letošnjih parlamentarnih volitev in zmagi »novega obraza« Roberta Goloba se bodo v prihajajočih dneh verjetno osrednji mediji in levičarji razgovorili o »vračanju v normalnost« in o »vrnitvi demokracije in svobode« v Slovenijo. Vendar pa se moramo vprašati, kakšna je ta »normalnost«? In kakšna je ta »demokracija«, ki naj bi bila zadnji dve leti pod sedaj že prejšnjo vlado v zatonu?

Ko levičarji in liberalci govorijo o svobodi, demokraciji in normalnosti, je treba zaskrbeti vsakogar, ki resnično spoštuje vrednote demokracije in svobode, v njunem resničnem, tradicionalnem smislu. Treba je zaskrbeti tudi vsakogar, ki si želi zares normalne družbe, torej družbe brez uvažanja zahodnjaških oblik kulturnega marksizma, teorije spola in multikulturalizma, ki predstavljajo danes za sodobne levičarje »novo normalnost«.

Kulturni marksisti že od začetka 20. stoletja, predvsem pa od leta 1945, s pomočjo subverzivnih dejavnosti in prevzema izobraževalnih ustanov, spreminjajo pomene besed in izrazov v skladu z njihovimi cilji, saj se zavedajo, da so ravno besede pomembno orožje v kulturni vojni. Tako danes demokracija ne pomeni več volje ljudstva, če ta volja ni v skladu z njihovimi cilji. Danes je tako Madžarska, ki je svojim državljanom dala možnost, da se sami odločijo ali želijo, da v šolah učijo njihove otroke teorije spola, in ali želijo sprejeti v svojo deželo horde migrantov, označena za »nedemokratično« in skoraj »totalitarno«, države, ki svojih prebivalcev ne sprašujejo o tem ali si želijo biti preplavljeni s tujci in ali se strinjajo z uvajanjem nenaravnih ideologij v javno življenje, pa veljajo za svetle primere demokracije in vladavine prava. Podobne očitke o pomanjkanju svobode smo lahko slišali tudi o prejšnji vladi, kljub temu, da so ravno leve stranke tiste, ki želijo omejevati svobodo govora pod pretvezo boja proti »sovražnemu govoru«.

Ko torej Robert Golob, Tanja Fajon in preostala druščina govorijo o demokraciji in svobodi, moramo vedeti, da priznavajo voljo ljudstva le ko ljudstvo izbere njih, v nasprotnem primeru pa je demokracija »ogrožena«.

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine