17.5 C
Ljubljana
torek, 21 marca, 2023

Zgradite svojo zgodbo na 61. Sejmu Dom

Od 22. do 26. marca bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal največji mednarodni sejem graditeljstva v regiji, 61. Sejem Dom.

Prek 355 podjetij iz 27 držav bo predstavilo različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje in urejanje okolice. Obiskovalci lahko na sejmu izkoristijo sejemske ugodnosti, primerjajo ponudbo in se posvetujejo s strokovnjaki. Tudi letos bodo predstavljene zadnje novosti in trendi v gradbeništvu.

Za vse, ki gradijo ali prenavljajo stanovanja ali hišo, pa tudi za tiste, ki šele zbirajo informacije ali jih zanimajo le novosti, bodo na voljo brezplačne in neodvisne informacije, nasveti in predavanja strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in zunanjih strokovnjakov, energetskih svetovalcev ENSVET – Eko sklad ter brezplačni 3D-izrisi kopalnice.

Obiskovalci si lahko zagotovijo cenejšo vstopnico prek spleta in se izognejo morebitni gneči pri sejemskih blagajnah. S spletno vstopnico imajo tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj. Na voljo pa bodo tudi znižane cene vstopnic za Happy Hour.

Sejem je odprt od srede do sobote od 10. do 19. ure, v nedeljo do 18. ure.

Več na www.sejemdom.si

(Foto: Gospodarsko razstavišče)

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine