10.8 C
Ljubljana
sreda, 19 maja, 2021

Zdravstveni delavec zgrožen: “Igrišče polno otrok, sprehajalcev v manjših skupinah mamicah z vozički ki so med seboj klepetale….”

“Danes sem se peljal mimo koseškega bajerja… igrišče polno otrok, sprehajalcev v manjših skupinah mamicah z vozički ki so med seboj klepetale….pa ljudje kaj vam ni jasno!!! Izolacija pomeni, da se vi in vaši otroci izogibati stikov, ne pa da otroka peljete na igrišče! Lahko se počutite dobro, ampak ste kužni, lahko je kužen kateri od otrok ki ne kaže znakov in bo bolezen prenesel na vašega otroka ta pa na celo vašo družino. Zavedajte se niste na počitnicah,” je v soboto na Facebooku zapisal zdravstveni delavec Jaka. Zapis v celoti na povezavi.

Zapis objavljamo v celoti:

“Danes sem se peljal mimo koseškega bajerja… igrišče polno otrok, sprehajalcev v manjših skupinah mamicah z vozički ki so med seboj klepetale….pa ljudje kaj vam ni jasno!!! Izolacija pomeni, da se vi in vaši otroci izogibati stikov, ne pa da otroka peljete na igrišče! Lahko se počutite dobro, ampak ste kužni, lahko je kužen kateri od otrok ki ne kaže znakov in bo bolezen prenesel na vašega otroka ta pa na celo vašo družino. Zavedajte se niste na počitnicah. Vem da je lažje otroka peljati ven kot cel dan animirani v izolaciji,ampak če ne bomo stopili skupaj in ustavili virusa bodo ljudje začeli umirati…in takrat ne bo več poti nazaj. Zdravstveni delavci se trudimo po najboljših močeh in ni mi lahko gledati kako egoistični ste nekateri in vse jemljete kot dopust. Zato nehajte škoditi sebi in drugim in ostanite doma!”

Zadnje novice

Sorodne vsebine