17.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Zberimo denar za Krisa in prehitimo ljubljanskega župana preden začne na pritlehen način nabirati politične točke: Do končnega zneska ne manjka več veliko

“Jankovićev koncert bi morali ignorirati, ker: 1. ne daruješ, ampak si kupiš doživetje, 2. namesto, da bi celoten znesek prejel , hraniš še SAZAS in eventim, polniš državno blagajno …, 3. z udeležbo bildaš Jankovića, kot da je res kaj premaknil! 4. Daruj raje direktno,” se na socialnih omrežjih glasijo pozivi k čimprejšnjemu končanju agonije zbiranja sredstev za 19- mesečnega Krisa s spinalno mišično atrofijo, ki za ozdravitev nujno potrebuje 2,3 milijona evrov za zdravilo. Do konca zbiranja sredstev ne manjka veliko, znesek se namreč približuje dvem milijonom evrov.

V luči zbiranja sredstev za astronomsko drago zdravilo, ki ga v roku štirih mesecev potrebuje 19-mesečni Kris, smo se Slovenci in Slovenke izkazali kot narod, ki znamo pristopiti na pomoč, ko jo nekdo nujno potrebuje. Skupaj smo zbrali že blizu dva milijona evrov.

Do konca akcije torej ne manjka veliko, zato vas pozivamo, da vsak po svojih zmožnostih daruje za pomoči potrebnega Krisa.
 
Za Krisa lahko darujete na naslednja načina:
1. na TRR društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, ki vodi akcijo za Krisa, lahko nakažete želeni znesek: TRR SI56 0510 0801 6627 635 (sklic: NRC ali 99, namen: ZA KRISA),

 
2. pošljete SMS-sporočilo KRIS5 na 1919, s čimer darujete 5 evrov.

Ne dovolimo namreč, da bi nemoralni politiki, kot je Zoran Janković, kateremu smo državljani pokrili že za najmanj 45 milijonov evrov dolgov, na ubogemu Krisu reševali samega sebe.

Izdal le, da naj bi bil koncert enkrat v novembru

Župan Janković je namreč je pritlehno izkoristil dogajanje v svoj prid in preko družabnega omrežja Facebook napovedal, da bo v Stožicah organiziran koncert za pomoč Krisu. Ob tem se je zahvalil vsem, ki so sredstva za Krisa že darovali. Po odpisu 45 milijonov evrov dolgov je Janković očitno začutil humanitarno noto, saj je ta dan po zmagi naših odbojkašev v polfinalu napovedal, da so Stožice pripravljene na Krisa. “Čakamo, da pride organizator koncerta. Srečno in vidimo se novembra na koncertu. če se bo organizator za to odločil,” je napovedal Janković.

Janković je več kot očitno ocenil, da mu bo v luči nepriljubljenosti, ki jo je ta v zadnjem času deležen, koristilo, da organizira koncert in se navzven pokaže kot dober in humanitaren župan, ki ima zmeraj posluh za stisko državljank in državljanov. Napoved koncerta očitno kaže, da Janković ne pozna nikakršnega sramu, namreč medtem ko so njegovi družini odpisali 45 milijonov evrov dolga,  država ne najde denarja za zdravilo v znesku 2,1 milijona evrov, ki ga 19-mesečni deček z redko dedno mišično-žilno boleznijo, spinalno mišično atrofijo, nujno potrebuje za golo preživetje.
100%;”>

Foto: Facebook

Kljub temu, da še ni znanih podrobnosti koncerta v Stožicah, je jasno, da gre za pretvezo Jankovićeve humanitarnosti. Konec koncev tukaj ne bo daroval denarja sam, ali pa njegovi tesni prijatelji, ampak vsi obiskovalci koncerta, ki bodo kupili vstopnico. Zopet bo vso breme padlo na državljanke in državljane, ki jim ni vseeno za življenjsko stisko 19-mesečnega fantka iz Kopra. Ni kaj, tako pač izgledata prvorazrednost in drugorazrednost v praksi. Upamo lahko, da nam bo uspelo v slogi zbrati denar še preden, bo Janković dobil možnost, da organizira koncert in se navzven očisti umazanega perila.

 

-ev koncert bi morali ignorirati, ker:
1. ne daruješ, ampak si kupiš doživetje,
2. namesto, da bi celoten znesek prejel , hraniš še SAZAS in eventim, polniš državno blagajno …
3. z udeležbo bildaš Jankovića, kot da je res kaj premaknil!
4. Daruj raje direktno.
?

 
 

Manager z največ nagradami in simbol korupcije v SLO,je že v Mercatorju delavke namesto s primernimi plačami/in ustreznimi plačili v zd blagajno/plačeval z http://boni.Je  pa kdaj pa kdaj”daroval”kakšno zdravstveno aparaturo.Danes ob Krisu,ponovno vidimo kakšen podlež je!

 
 

Ko so otroci s srčnimi napakami umirali v UKC, Janković ni organiziral koncertov, Akanalizacija pa staršev ni vabila v prime time ob športnih tekmah. Ali pa se morda motim?

 
 

123 milijonov evrov za ilegalne migrante, ki jih je vdrlo čez mejo 2352 samo avgusta – več kot v celem letu 2017!
45 milijonov evrov odpisanih kreditov družini Janković….
Državljani moramo sami zbirati za preživetje slovenskega otroka….
Slovenija pod levo vlado v treh slikah!

 
 

Prehitimo hinavskega lopova!
Zberimo 2,3 milijona, preden bo jankovič hotel zbirati politične točke (in 10% od izku-pička) na “dobrodelnem” koncertu za Krisa!
SMS: KRI5 ns 1919!

 
 

Janković davkoplačecalce oškoduje za nekaj sto milijonov evrov. Potem si drzne v maniri Gutmenscha agitirati za pomoč malemu Krisu.
Degutantno!
Zaradi njega in Kučanove tovarišije je ?? v kolektivni psihozi ‘zbiranja zamaškov’.

 

Hana Murn

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine