16.2 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

Ko je vlado prevzel Janša, je dr. Trampuž pričel ustvarjati paniko in klicati k ostrejšim ukrepom

V zadnjem času se v medijih pogosto pojavlja infektolog Andrej Trampuž, ki ga režimski mediji kujejo v zvezde. A Trampuževe izjave ne odražajo strokovnosti, pač pa vsiljevanje skrajno levičarske agende. Gledalce ima dobesedno za norca, s svojimi izjavami pa prihaja v nasprotje s samim seboj. Še v začetku marca kar ni mogel prehvaliti neodzivnosti in ignorance Šarčeve vlade, novi koronavirus pa je primerjal, celo v primeru najhujših možnih posledic, kar s sezonsko gripo. Ko je vlado prevzel Janez Janša, je Trampuž pričel ustvarjati paniko in klicati k ostrejšim ukrepom, v ponedeljek pa je odprl še Twitter račun, ki ga bo očitno uporabljal izključno za obračunavanje z vlado, pri čemer se poslužuje celo grdih podtikanj. Trampuž je sicer januarja v Mladini strašil, da je privatizacija pot v pekel, nato pa kot ideal ponudil švicarski sistem z velikim deležem zasebnega zdravstva. Kot se je izkazalo, je Trampuž doktor smrti, ki bi režimu prepustil odločanje o tem, kdo umre in kdo živi, Švica pa mu je všeč, ker je tam dovoljena evtanazija!

 

V zadnjih mesecih in tednih se v medijih pogosto pojavlja infektolog Andrej Trampuž. Režimski mediji ga dobesedno kujejo v zvezde, med drugim zato, ker deluje v okviru berlinske državne bolnišnice Charité, ki med poznavalci sicer velja za navadno socialistično greznico. Z vsakim njegovim nastopom pa postaja bolj jasno, da njegovi komentarji niso strokovne narave, pač pa na najbolj pritlehen možen način izkorišča krizo ob izbruhu novega koronavirusa za širjenje skrajno levičarske agende. Državljane ima dobesedno za norca, kot boste lahko prebrali v nadaljevanju, pa s svojimi izjavami prihaja v nasprotje s samim seboj.

Trampuž še v začetku marca kar ni mogel prehvaliti neodzivnosti in ignorance Šarčeve vlade

Še v začetku marca Trampuž kar ni mogel prehvaliti ravnanja vlade pod vodstvom Marjana Šarca, ki je do zadnjega odlašala s kakršnimikoli ukrepi, ob tem pa je ignorirala vsa opozorila in pobude opozicije, med drugim so več tednov odlašali tudi s sklicem Sveta za nacionalno varnost. Med drugim je Trampuž še 6. marca za Večer v lasti rdečega tajkuna Uroša Hakla poudaril, da je Slovenija ena izmed držav, ki so se vzorno pripravile na izbruh virusa, kot izhaja iz članka, pa je tudi najhujše možne posledice okužbe z novim koronavirusom primerjal kar s sezonsko gripo. “Veste, da sem bil vedno kritik, če kaj ni bilo v redu, ampak tokrat pa je treba to res pohvaliti. Če bodo tako naprej delali, bo Slovenija res lahko vzor drugim državam, kar me kot Slovenca zelo veseli,” je zaključil. Podobno je bil do režima Trampuž servilen v svojih nastopih za TV Slovenija, ki smo jo prisiljeni financirati z RTV prispevkom.

Foto: posnetek zaslona

Ko je vlado prevzel Janša, je Trampuž pričel ustvarjati paniko in klicati k ostrejšim ukrepom

Že v četrtek, 19. marca, torej po nastopu vlade pod vodstvom Janeza Janše je Trampuž popolnoma obrnil ploščo, med drugim je poudaril pomembnost zaščite starejših prebivalcev Slovenije. “Pri večini to ne bo pomembno, vendar v tem kritičnem času moramo poskrbeti, da tega ne bomo prenesli na starejše ljudi. To je glavna naloga, ki jo moramo v naslednjih tednih uvesti. Pripravljamo se na to, da bomo imeli vsaj en mesec vedno hujše in ostrejše ukrepe. Maske, ko bodo prišle, pa bodo zmanjšale le prenos. Zadeva je resna, debata o testih je nesmiselna, predvsem za eno Slovenijo,” je še povedal za Tarčo na TV Slovenija.

Andrej Trampuž (Foto: posnetek zaslona)

Trampuž v ponedeljek odprl Twitter račun, samo zato, da lahko napada Janševo vlado

V ponedeljek, 23. marca je Trampuž odprl račun na družbenem omrežju Twitter, kjer je pokazal svoj pravi obraz. Očitno je to storil samo zato, da bi napadal Janševo vlado, objavil je namreč le eno sporočilo: “Vlada RS se je fotografirala z maskami FFP2, ki jih primanjkuje za zascito zdravstvenih delavcev pri delu s COVID-19 bolniki. Poleg tega manjka fizicni razmik 2 metrov, najpomembnejsi ukrep proti sirjenju koronavirusa. S cim so si zasluzili visje place?”

Pri svojem napadu si je privoščil več laži. Vlada si namreč ni povišala plač, le ministre so razvrstili v ustrezne plačne razrede, kot to stori vsaka vlada z nastopom mandata. Še več, v času objave njegovega sporočila je bilo prav tako že napovedano znižanje plač vsem vladnim funkcionarjem za 30 odstotkov v času trajanja krize.

Prav tako Trampuž skuša krivdo za pomanjkanje mask in zaščitne opreme podtakniti Janševi vladi. Pri tem seveda pozabi omeniti, da so Janševo vlado pričakala prazna skladišča, za kar je kriva prav njemu tako ljuba Šarčeva vlada.

 

Vlada RS se je fotografirala z maskami FFP2, ki jih primanjkuje za zascito zdravstvenih delavcev pri delu s COVID-19 bolniki. Poleg tega manjka fizicni razmik 2 metrov, najpomembnejsu ukrep proti sirjenju koronavirusa. S cim so si zasluzili visje place?

View image on Twitter

Zadnje novice

Sorodne vsebine