21.6 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Zaključna prireditev v osnovni šoli Dravlje kar v barvah izrojene LGBT ideologije! Kje so državni simboli?

Kot kaže smo priča ponovni zlorabi otrok pri širjenju izrojene LGBT ideologije. Zaključna prireditev OŠ Dravlje je namreč potekala kar v znamenju mavričnih zastav in to dva dneva pred povorko v okviru parade ponosa. Na šolskih prireditvah bi morale šole gojiti predvsem domoljubje in slovenske državne simbole, kot je to v navadi v večini nacionalnih držav. V začetku prejšnjega tedna so ljubljanski mestni svetniki potrdili akcijski načrt Enakost spolov v občini za obdobje 2019-2022, pri sprejemanju pa se je razvila burna razprava v delu, ki se nanaša na LGBT+ skupnost.

Kot so opozorili nekateri uporabniki družbenih omrežij, smo bili v zadnjih dneh priča še enemu izmed primerov vsiljevanja izrojene LGBT ideologije mladoletnim, tokrat osnovnošolskim otrokom. Na zaključni prireditvi Osnovne šole Dravlje, ki je potekala v atriju šole, so namreč izobesili ogromni mavrični zastavi. Gre še za enega izmed vrste primerov zlorabe otrok, ki se jim s strani države pod vodstvom levičarjev vsiljuje LGBT ideologija.

Prireditev z mavričnimi zastavami dva dneva pred povorko v okviru parade ponosa

Kot izhaja iz vabila, objavljenega na spletu, so se na prireditvi s svojimi točkami predstavili učenci šole, predstavljeni pa so bili tudi njihovi dosežki in priznanja za najvidnejše uspehe. Prireditev je potekala v četrtek, 20. junija, torej dva dneva pred povorko v okviru ljubljanske parade ponosa, ki je potekala v soboto, 22. junija. Tudi na paradi ponosa smo lahko videli, da je škodljiva LGBT ideologija močno presegla boj proti diskriminaciji in zavzemanje za enakopravnost oseb te skupnosti, nekatera sporočila letos so tako npr. implicirala podporo množičnim nelegalnim migracijam, omejevanju svobode govora in pozitivni diskriminaciji v korist žensk, med udeleženci pa je bil opažen tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Mestna občina pod njegovim vodstvom izdatno financira aktivnosti LGBT skupnosti z denarjem davkoplačevalcev, podeljuje pa tudi certifikate LGBT prijazno, tudi vrtcem in osnovnim šolam!

Prejšnji teden ljubljanski mestni svetniki potrdili akcijski načrt Enakost spolov v občini za obdobje 2019-2022

Ljubljanski mestni svetniki so v začetku prejšnjega tedna sicer potrdili akcijski načrt Enakost spolov v občini za obdobje 2019-2022. Zeleno luč je načrtu pokazalo 31 svetnikov, le dva pa sta bila proti. Točko dnevnega reda je zaznamovala burna razprava, predvsem v delu, ki se nanaša na LGBT+ skupnost. Po mnenju svetnice SDS Mojce Škrinjar je poročilo konkretno ugotovilo določena dejstva, dotaknila pa se je parade ponosa. “V resnici se mi zdi, da bi bilo bolj kot to parado treba gostiti parado revnih otrok. Mislim, da je to veliko večji problem kot tisto, kar se izkazuje skozi parado ponosa,” je ocenila. Škrinjarjeva je imela opazko tudi glede akcijskega načrta za obdobje 2019-2022. Poudarila je, da je dokument dobro pripravljen v večini točk, jo je pa zmotila tista, ki govori o integraciji načela enakosti spolov v slovnici. Namesto zapisa učenke_ci, kot je navedeno v dokumentu, je Škrinjarjeva predlaga zapis učenci in učenke.

h

Zoran Janković in Violeta Bulc na paradi ponosa (Foto: Robert Fojkar)

Da je ideja LGBT prerasla v ideologijo, opozorila tudi svetnica Zagožnova
Več “nepravilnosti” je takrat odkrila tudi svetnica Slovenske demokratske stranke Ana Zagožen. Napaka je po njenih besedah že v prvi točki, ki govori o integraciji načela enakosti spolov. “Mi nismo enaki, ampak smo enakopravni, zato se tudi mi zavzemamo,” je izpostavila. Zmotila jo je tudi osma točka, ki govori o strpnosti do LGBT+ skupnosti. Zagožnova je izpostavila, da veliko ljudi ne ve, kaj pomeni kratica LGBT oziroma zanjo niso slišali. “Mi ne želimo, da bi bili ti ljudje diskriminirani, težava nastane takrat, ko LGBT ideja preraste v ideologijo,”je dejala. “Če so LGBT-osebe ljudje kot mi, zakaj potrebujejo posebna pravila, poseben status in posebne storitve? Torej niso več enakopravni, ampak imajo več pravic in prednosti,” je takrat še povedala Zagožnova.

J. Ž.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine