12.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Za učenca slovenskega Stalina so umrli za posledicami koronavirusa zgolj statistika: Tako ničvredna so zanj življenja starejših Slovencev!

Zloglasni tviteraš in levičarski bloger Roni Kordiš, ki je pred časom zbežal od tajkuna Stojana Petriča, očitno nikakor ne more zbežati stran od svojih radikalnih načel, prav tako pa se ne more upreti poniževanju Slovencev. Tokrat so bili na udaru starejši prebivalci Slovenije, ki za Kordiša, sicer človeka blizu Gregorja Golobiča, očitno niso ljudje. Izgleda, da so za diskreditiranje nasprotnikov in drugače mislečih dovoljene vse oblike primitivizma.

 

“Smrt enega človeka je tragedija, smrt milijona je statistika,” je znameniti stavek najbolj krutega človeka vseh časov, Josifa Visarionoviča – Stalina, za katerega je znano, da pobil okoli 60 milijonov nedolžnih ljudi. Hkrati pa je zelo poveden, kaj za predstavnike trdega komunizma pomeni vrednost človeških življenj. Podobne nedostojne reakcije so že večkrat prišle iz ust znanega levičarskega blogerja in vidnega predstavnika propadle stranke Zares Ronija Kordiša. Prav tako je znano, da je v dobrih stikih s “slovenskim Stalinom” Gregorjem Golobičem, kot ga je nekoč poimenoval znani filozof Slavoj Žižek. Ogromno prahu pa je namreč dvignil na Twitterju z zapisom, s katerim je med vrsticami dal vedeti, da starejši očitno po njegovem mnenju niso ljudje.

Očitno je, da nima nobenega spoštovanja do starejših, kljub temu pa si zasluži, da je financiran iz samega Evropskega parlamenta – vodstvo omenjenega parlamenta ga namreč sponzorira kot vplivnika. Torej mu institucija Evropske unije priznava, da ima velik vpliv, in pri tem celo podpira njegovo poniževanje starejših prebivalcev?! Izbira, da je med vplivniki, ki mu je Evropski parlament celo plačal ekskurzijo v Bruselj, tudi Roni Kordiš, tako preseneča, kakor tudi, da je postal eden od obrazov kampanje Evropske komisije “Tokrat grem volit”, s katero je želela spodbuditi državljane k večji udeležbi na volitvah v Evropski parlament. Kordiš je namreč v preteklosti že vzbujal pozornost s svojimi skrajno levičarskimi zamislimi in celo z nestrpnostjo. Leta očitno nekaterim ne prinesejo modrosti.

Več si lahko preberete TUKAJ.

……………

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine