30.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Za Mileno Babič, ki je kandidirala na listi SD in Listi Zelenih, se je izgubila vsaka sled

Milena Babič, kandidatka za poslanko na kar dveh listah, tako na SD kot tudi na Listi Zelenih, se je očitno potuhnila. Do tega odkritja je prišla ekipa Planet TV, ki jo je iskala na njenem domačem naslovu, a so kaj kmalu ugotovili, da je hiša prazna, o Babičevi pa ni ne duha ne sluha. Državna volilna komisija bi morala takšno kandidatko umakniti s kandidatne liste Socialnih demokratov.

 

Bližnji sosedje in ostali domačini pa so povedali, da kandidatke za poslansko SD že nekaj časa niso videli na stalnem naslovu oziroma v volilnem okraju, kjer ta kandidira.

Babičeva je nedosegljiva na telefon
V ponedeljek je bila Babičeva nedosegljiva na telefon, kljub temu, da je ekipi Planet TV v torek obljubila povratni klic, o tem ni bilo duha ne sluha. Potem ko so se odločili, da zadevo preverijo na terenu v naselju Pesnica, kjer ima Babičeva stalno prebivališče, pa so naleteli le na prazno hišo, ki je povsem prazna.

Stranka SD blefira, umakniti bi jo morali s kandidatne liste!
Po besedah nekaterih sosedov naj bi se Babičeva iz hiše izselila že pred dobrim mesecem dni, hiša pa naj bi bila dana na dražbo. Eden izmed sosedov trdi, da naj bi se preselila na Tezno, pri čemer pa razlog za selitev naj ne bi bil znan. V stranki SD so že zavrnili vse špekulacije, da naj bi bila poslanska kandidatka v finančnih težavah.

Vsekakor pa izpraznjena hiša na njenem stalnem naslovu in njena neprisotnost v domačem volilnem okraju, kjer kandidira za poslanko, kažeta, da očitno ni resna pri sami kandidaturi. Poraja pa se vprašanje, če se ji je stranka SD že pred volitvami odrekla?

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine