18.7 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Vse za oblast: Podmladek SD protestira kar sam proti sebi!

Podmladek Židanove SD Mladi forum zvesto sledi zablodam svoje matične stranke. Prek družabnega omrežja Twitter je namreč v sredo sporočil, da se v Mislinji sprehajajo čez cesto in s tem opozarjajo odgovorne, da bo sledilo še več takšnih akcij, če se v dogovorjenem času ne bo začelo z gradnjo 3. razvojne osi. Očitno so pozabili, da so bili zadnja leta del Cerarjeve koalicije in bi lahko kaj naredili v tej smeri.

 

Stranki SD več kot očitno ni zadostoval čas Pahorjeve, Bratuškine in Cerarjeve vlade, da bi uresničili vse, kar so si zadali. To so sicer že nakazali ob predstavitvi programa Samozavestna Slovenija, ko je predsednik stranke Dejan Židan pripomnil, da je stranka v štirih letih sposobna izvršiti pomemben del programa, v osmih letih pa celotnega. Lačni oblasti, ni kaj, ko pa je treba pokazati sadove dela, vlada opustošenje, nato iskanje krivcev in sprenevedanje, potem pa se vnovič potegujejo za oblast.

V sredo med 8. in 9. uro zjutraj je nastala večkilometrska kolona večinoma tovornih vozil v smeri Velenja in Slovenj Gradca. Protestnega shoda pod sloganom Hoč’mo cesto! se je po navedbah STA udeležilo okoli 30 ljudi, med katerimi so bili tudi župani, ki so opozorili na nujo, da se hitro cesto do regije zgradi v čim hitrejšem možnem času.

Več o tem TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine