10 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Vrnilo se jim je kot bumerang – ljudje blizu SD vpleteni v trgovino z orožjem!

Socialni demokrati se v teh dneh trudijo diskreditirati vlado s podtikanji in z lažmi, a to se jim je vrnilo kot bumerang. Franc Kangler je namreč spomnil na že znano dejstvo, da so v zaupnem poročilu zbrani vsi podatki o zlorabah politikov levega pola, tudi tistih blizu SD. Kot nam je povedal, je notranji minister Mirko Bandelj v okviru afere Vič-Holmec grobo zlorabil Policijo z namenom političnega obračunavanja z nasprotniki. Kasneje je Bandelj kot generalni sekretar vlade Antona Ropa sforsiral nakup falcona, danes pa sedi v upravnem odboru Šahovske zveze Slovenije, ki ji predseduje evropski poslanec Milan Brglez.

 

Vlada se z vsemi močmi trudi zajeziti epidemijo novega koronavirusa v Sloveniji in zagotavljati zaloge zaščitne opreme. Medtem pa se Socialni demokrati, ki so bili del koalicije, ki je pustila skladišča z zaščitno opremo izpraznjena, ukvarja z zlonamernimi in žaljivimi podtikanji. Med drugim vlečejo vzporednice med letoma 1991 in 2020 ter trdijo, da ima vsaka vojna svoje orožje in svojo trgovino z orožjem.

O tem smo sicer na Nova24TV že pisali, a tokrat se je Socialnim demokratom vrnilo kot bumerang, državni sekretar Franc Kangler je namreč spomnil na nekaj že znanih dejstev, ki ne govorijo v njihov prid.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine