2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

Virus Marjana Šarca se širi – sedaj ga imitira že Miro Cerar!

Na družbenem omrežju Twitter smo zasledili, kako dr. Miro Cerar citira stavek iz stripa Alana Forda. Morda je želel izpasti “frajer”, a dejstvo je, da bi izbor stavka bolj pripisali Marjanu Šarcu.

 

Miro Cerar, ki je znan kot doktor prava, se je očitno za oblast pripravljen spustiti celo na raven Marjana Šarca, ki je bolj kot po kakšnem učinkovitem delu v vladi znan po svojih šarcizmih, kot je “Vem, da ste zaskrbljeni zaradi te vlade. Saj moja žena je tudi zaskrbljena!” ali pa o brexitu, o katerem je pred nekaj dnevi izjavil: “Ne bomo se zdaj mi učili voziti po levi …”. Sedaj pa se je očitno njegove taktike posmehovanja iz Slovencev poslužil še Cerar, čeprav številni mediji poročajo o njegovi SMC, da je to že tako rekoč mrtva stranka, sploh po aferi z maketo drugega tira.

Medtem ko se Šarcu šest popravcev, ki jih je imel v srednji šoli, na trenutke še sedaj pozna glede neprimernih odzivov na vprašanja, pa se je Miro Cerar odločil, da bo v svojem govoru citiral legendarni strip Alan Ford. Cerar je namreč dejal: “Zdaj, ko se pripravljamo na volitve, ko bomo predstavili naše kandidate, parafraziram še misel iz legendarnega stripa Alan Ford: ‘Če želiš zmagati, ne smeš izgubiti.’.” Ob tem se je marsikateri uporabnik Twitterja vprašal, če je Cerar sploh kdaj bral Alana Forda in da si ga ob branju tega stripa sploh ne znajo predstavljati …

Njegovo izjavo poslušajte tukaj:

Zadnje novice

Sorodne vsebine