6.4 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

Vidna članica Levice Lara Jankovič po razstavi rdečih zvezd v Komnu prosi, naj sprejmemo njeno krvavo ideologijo: “Da imamo pač drugačno mnenje, drugačno razmišljanje in drugače gledamo na življenje

Vidna članica Levice, drugače pa igralka Lara Jankovič se je v svoji nedavni objavi na Facebooku lotila teme demokracija.

 

“A veste, da demokracija in svoboda govora velja za vse, ne samo za desnico?” je zapisala v objavi na Facebooku Jankovičeva, ki, kot kaže, pozablja, da je te dni ravno desnica tista, ki zagovarja svobodo govora. Levica je tista, ki tudi v Sloveniji s pomočjo nevladnih organizacij in podmladka SD kliče po cenzuri na podlagi “zlomisli”, vsako nestrinjanje z njimi označujejo za sovražni govor.

“Če se mora vam dovoljevat vse, kar si zmislite, tudi konstantno širjenje laži, potem prosim sprejmite, da mi z isto pravico širimo resnico.” Izjava, da desnica širi laži, medtem ko levičarji širijo resnico, je res bosa. Po drugi strani, mogoče gre za hud primer kognitivne disonance, saj izgleda, kot da Jankovičeva pozablja, kakšen pogrom nad dr. Jožetom Možino je zagnala levica ob razkritju zgodovinskih dejstev o povojnih pobojih jugo-komunistov na slovenskem ozemlju.

Svoboda govora je za vse, ne samo za izbrano levičarsko kasto
“Da imamo pač drugačno mnenje, drugačno razmišljanje, drugače gledamo na življenje, nekatere nas vodi ljubezen v življenju, ne sovraštvo in do vsega tega imamo pravico.” Drugačno mnenje, ni problem. Drugačno razmišljanje ravno tako ni problem. Lahko ga imajo vsi. Ravno za to se zavzema desnica. Za pluralnost mišljenja, ki stoji nasproti levičarskemu enoumju, ki prisega, da je komunistična “resnica” edina prava resnica.

http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2018/09/lara-janković-196×300.png 196w”>

(Vir: Facebook)

Kaj koga vodi v življenju, nam ni nič mar. Strinjamo se, da imajo levičarji pravico do svojih blodenj in čaščenja totalitarnih komunističnih simbolov, na katere v preostalem civiliziranem svetu gledajo z zgražanjem. In kakor imajo levičarji pravico do svojih blodenj, ima desnica vso pravico, da jih kritizira, saj kot je povedala Jankovičeva, “demokracija in svoboda govora velja za vse”.

“Zato sprejmite, prosim. Saj smo v demokraciji pravite, ne?“ Zakaj neki bi morali sprejemati levičarske blodnje, ko pa imamo svobodo govora in nam demokratični sistem omogoča, da smo lahko kritični do zločinske ideologije, ki je kriva za več deset milijonov smrti po svetu v prejšnjem stoletju? Vidi se, da Jankovičeva ne ve, kaj govori. Njena izjava je osnovana na apelu na čustva, ki razpade na prafaktorje ob prvem resnem pretresu. Sklicuje se na ljubezen, časti pa ideologijo sovraštva in smrti.

A. B.

Zadnje novice

Ste jo videli?

Sorodne vsebine