7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Video: To je spot, ki je preplavil Slovenijo: Slovenija v srcu. Zmagovita Slovenija!

Manjši del tvojega življenja so dogodki, večji del pa, kako se na te dogodke odzivaš. Veš, da sam odločaš o svojih ciljih, imaš moč, znanje, vero in vrline, da jih dosežeš. Veš, kdo si in kam greš.

 

Tvoji nasprotniki so močni, a ne smeš sprejeti kaosa, ki ga ustvarja nekdo drug. Si večji od njih. Poznaš okus zmage in greš naprej s polno močjo, srcem in dušo. Z vsakim korakom si hitrejši, boljši in močnejši. Premaguješ svoje slabosti.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=YR6usZwWccE

Navdihujeta te narod in domovina. Ne ustaviš se. Slovenija je tvoja domovina. O Sloveniji odločamo sami in nihče drug namesto nas. Pogumno sprejemaš udarce življenja in ne padeš, si vedno močnejši, izkušenejši. Greš novim ciljem naproti. Opredeljujejo te tvoje delo, tvoja čustva, tvoja vztrajnost. Ne boš se predal, pravi Slovenci se nikoli ne predamo. Slovenci se borimo.

Ker se boriš za resnico, greš zanesljivo naprej – za dobro vseh nas. To je pot vseh slovenskih ljudi, katerih koraki bodo vedno stopali le naprej. Na pot uspeha in zmage. Na pot, po kateri hodi generacija, ki ljubi in hoče, ki vztraja, zmore in zna zmagati.

Zate. In za vse druge. Vsi se moramo prepoznati v tej zmagi.

Slovenija v srcu. Slovenija, ki je zmagovita.

Zadnje novice

Sorodne vsebine