18.2 C
Ljubljana
četrtek, 30 maja, 2024

(VIDEO) Premier Janez Janša državljankam in državljanom: “Tudi jutri bomo delali za Slovenijo. Za Slovenijo svobodnih, uspešnih in srečnih ljudi”

Piše: Tanja Brkić (Nova24tv)

“Uspelo nam je. Tudi jutri bomo delali za Slovenijo. Za Slovenijo, ki gre naprej. Za Slovenijo svobodnih, uspešnih in srečnih ljudi. Takšno Slovenijo gradimo. Ker si to zaslužite. Slovenija si to zasluži,” je v video nagovoru povedal premier in predsednik SDS Janez Janša, ki je spodbudno naslovil vse državljanke in državljane.

Predsednik vlade Janez Janša je tokrat tudi kot predsednik Slovenske demokratske stranke ob prihajajočih volitvah naslovil državljane in državljanke, kjer se jim je med drugim tudi zahvalil za to, da smo skupaj uspešno prebrodili zadnji dve leti, kljub in navkljub krizi, s katero smo se soočali.

Uvodoma Janša pove, da sta za nami težki dve leti, v katerih so se poleg ostalih težav mnogi soočili tudi z izgubo ljubljenih oseb, za kar pa ne obstajajo besede tolažbe. “Dali smo vse od sebe, da bi rešili čim več življenj,” je povedal Janša, pri čemer je poudaril, da je k temu stremela celotna vladna ekipa. Obžaluje, da ni bilo možno rešiti vseh življenj, “ne pri nas, ne drugod po svetu”.

Ob zavedanju, da je bilo vsakemu zelo težko, se je premier zahvalil slehernemu državljanu in državljanki, da so zdržali. “Trudili smo se pomagati čisto vsakemu, zato smo sprejeli 10 protikoronskih paketov, dodatno pa še ukrepe za omilitev posledic energetske blaginje”, je pojasnil in dodal, da smo v Sloveniji sprejeli največ pomoči na glavo prebivalca v Evropi, tudi v finančnem smislu. Pri tem je Janša izpostavil uspešno ohranjanje delovnih mest in zmožnost skupnosti za okrevanje in razvoj.

“Uspelo nam je. Tudi jutri bomo delali za Slovenijo. Za Slovenijo, ki gre naprej. Za Slovenijo svobodnih, uspešnih in srečnih ljudi. Takšno Slovenijo gradimo. Ker si to zaslužite. Slovenija si to zasluži,” je zaključil premier v svojem video nagovoru.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine