24.8 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

(VIDEO) Poglejte način delovanja levičarskih ekstremistov: Tako je potomec jugo oficirja Sanjin Jašar vdrl na mariborsko občino, ko so rušili župana Franca Kanglerja!

Levičarski aktivist Sanjin Jašar, ki je v Mariboru zasledoval, nadlegoval in ogrožal policiste na majhnem protivladnem protestu, je bil “protestniško aktiven” tudi v času mariborskih vstaj. Ta je namreč skupaj z somišljeniki prihajal na mariborsko občino in onemogočal njeno delo, vse z namenom, da se zruši tedanjega župana Franca Kanglerja. Jašar in njemu podobni se aktivirajo vsakič, ko je na oblasti demokratična opcija. Ne spametuje pa ga očitno niti zapor, kjer je pristal zaradi proizvodnje in preprodaje prepovedane droge.

 

Nevaren aktivist Sanjin Jašar, sin oficirja JLA, je konec leta 2012 in v začetku 2013 vneto prihajal na mariborsko občino v luči  “protestniške” akcije “zasedel-bom-občino” in zahteval odstop mestnega sveta. Zaradi tega je bil ta nekajkrat pridržan, zaradi kršenja javnega reda in miru pa tudi denarno kaznovan. Ko je levičarjem s pomočjo medijev uspelo zamenjati župana Franca Kanglerja in ko je za drugo Janševo vlado ponovno prišla na oblast levica, so se v svoje jazbine poskrili tudi levičarji. Vmes so nekateri preprodajali prepovedane droge in bili deležni sodniške milosti pri dodelitvi sankcije. Toda te dni so ponovno privreli na plano, s točno določenim ciljem. Da bi razumeli njihovo vlogo, objavljamo posnetke izpred sedmih let.

V družbi nevarnih osebkov hodil trkati na domove svetnikov
Jašar in njegovi somišljeniki so tako močno motili delovni proces, da je vse skupaj šlo v nos občanom. Na Mestni občini Maribor so bili primorani celo prepovedati proteste, saj je ekipa Jašarja po navedbah Politikisa sredi občine priredila pravo zabavo. Poslušali so namreč glasne posnetke in se na ves glas pogovarjali. Sicer pa ga je bilo mogoče videti tudi med protestniki, ki so hodili trkati na vrata mestnih svetnikov. Glede na to, da naj bi bili med njimi nevarni osebki, med drugim vlomilec in posiljevalec, je mogoče videti v kakšnih krogih se le ta giblje. Daleč od tega, da so bile mariborske vstaje njegova prva oblika protestniškega gibanja. Že leta 2011 je namreč sodeloval na karnevalu alternativ, leta 2012 pa je bil prisoten na protestu proti Acti.

V preteklosti je dal Jašar vedeti, da mu je blizu stranka Zares Gregorja Golobiča. Z nekdanjo mestno svetnico iz kvote Zaresa Janjo Vidmar je namreč na povsem neargumentiran način udrihal čez vlado Janeza Janše. Glede na to, da je leta 2012 v kabinet tedanjega predsednika vlade poslal celo fotografijo grafita, ki Janšo prikazuje kot fašista, poleg pa je bil napis: “smrt narodu svoboda fašizmu”, ne čudi, da ga je bilo mogoče videti tudi na tokratnem protestu, ki je v nasprotju z veljavnim Odlokom o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v RS ter prepovedi gibanja izven občin, ki prepoveduje zborovanje na protestih z namenom varovanja zdravja in življenja državljank in državljanov.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

……………………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine