4.1 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

V Športnem parku v Domžalah so se odvijale že 20. letne športne igre SDS

V Športnem parku v Domžalah so se včeraj, 15. junija 2019, odvijale že 20. letne športne igre SDS. Pokal za najboljši odbor je letos prejel MO SDS Ljubljana.

Na tradicionalnih, tokrat že dvajsetih letnih igrah SDS, se je pomerilo okoli 200 tekmovalcev in tekmovalk, ki so se preizkusili v teku, namiznem tenisu, tenisu, nogometu, košarki, šahu in odbojki na mivki. Za prijetno športno vzdušje so poskrbeli številni navijači. Dogodka so se udeleželi tudi predsednik SDS Janez Janša, poslanka DZ RS Alenka Jeraj, in poslanci DZ RS Bojan Podkrajšek, Franci Kepa, Dejan Kaloh in Danijel Krivec.

Po končanem športnem delu je sledila podelitev medalj in pokalov, ki so jih podeljevali poslanci. Na začetku je vse prisotne pozdravil predsednik OO SDS Domžale Tomaž Deželak ter v nadaljevanju besedo predal predsedniku Športnega foruma SDS Gregorju Slabetu. Ta je opozoril, da danes praznujemo 20. obletnico letnih športnih iger SDS, kar je velik uspeh in spoštovanja vredno. Po mnenju Slabeta, tudi pri šprotu velja slogan “Skupaj smo močnejši.”

“Če vsi skupaj dihamo in delamo kot eno, za en cilj, potem bodo tudi rezultati prišli sami od sebe. Verjamimo vase, v sam proces dela, ker to je edino kar lahko zares kontroliramo. Šport nas uči teh vrednot, katerih končen cilj je, da smo jutri boljši, kot smo danes. Vendar edini način, da smo jutri lahko boljši kot danes, je to, da verjamemo v današnji plan treninga in ga izvršimo na najboljši možen način,” je še povedal Slabe in prisotne opomnil na prihajajoči 25. junij, ko bomo praznovali Dan državnosti. Zaključil je z besedami: “Naj živi naša domovina Slovenija!”

Prvo mesto v nogometu je osvojil OO SDS Ribnica na Pohorju, ki so zmagali tudi v igranju odbojke na mivki. V košarki so prepričjivo zmagali fantje iz Žalca. Pokal za prvo mesto v igranju šaha je osvojil MO SDS Celje. Zmagovalec tenisa je Lucijan Klemenčič. V teku so zmagali: Drenik Alen, Klemen Traven, Boštjan Strnad, Danijel Oblak, Lucija Pristovnik, Brina Skornšek in Suzana Rozman. V namiznem tenisu sta se zmage veselila Edi Ravnjak iz OO SDS Slovenske Konjice ter Silvija Ravnikar iz Ljubljane. Najboljši odbor na 20. letnih športnih igrah je bil MO SDS Ljubljana. Celotne REZULTATE že 20. letnih športnih iger SDS najdete na povezavi TUKAJ.

Vsem dobitnikom nagrad iskreno čestitamo in se hkrati zahvaljujemo vsem udeležencem, ki ste si vzeli čas in prispevali k še boljšemu športnemu vzdušju.

Zadnje novice

Sorodne vsebine