18.3 C
Ljubljana
sreda, 26 junija, 2024

V soboto napovedan Pohod za življenje 2021

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Pohod za življenje bo v soboto, 2. oktobra 2021, v Ljubljani. Koordinacija Pohod za življenje 2021 sporoča, da bo potekal v skladu z vladnimi predpisi za čas epidemije ter priporočili in navodili Inštituta za javno zdravje. Zbiranje bo potekalo ob 9.30 pred cerkvijo sv. Jakoba (Levstikov trg) v Ljubljani, nato pa se bo sprehodilo do Prešernovega trga, kjer bo osrednji program. Pohod se bo zaključil ob 12.00. 

V skladu s priporočili Inštituta za javno zdravje mora organizator javne prireditve razpolagati s podatki udeležencev prireditve, zato prosijo, da vsi svojo udeležbo na shodu za življenje potrdite tako, da izpolnite tabelo oz. udeležbo potrdite na telefonski številki 041 260 277. Tukaj je povezava za brezplačno prijavo.

Udeležba je brezplačna, z organizacijo pa je povezanih nekaj stroškov. “Vse, ki lahko finančno pomagate, lepo prosimo, da nam priskočite na pomoč. Sredstva lahko nakažete na račun: Zavod za družino in kulturo življenja, Tržaška 85, 1000 Ljubljana, IBAN: SI56 0430 2000 3285 568, referenca SI99, namen: Pohod za življenje 2021. Tudi letos si želimo, da s pohoda nihče ne bi odšel praznih rok,” sporočajo.

“Življenje nam je vsem dano kot Božji dar. Dobili smo ga zastonj, brez lastnega truda. Koliko lepega lahko naredimo drug za drugega, ker imamo življenje in ga imamo radi,” navajajo in se zahvaljujejo vsem, ker sodelujejo pri reševanju človeških življenj – pri reševanju najšibkejših, nedolžnih in najmlajših članov naše družbe.

Pohod za življenje. (foto: STA)

Sporočajo, da boste podrobnejša navodila prejeli po prijavi. “Pripravljamo lep program, tako da nam bo ta čudovit dogodek, podobno kot lanski, še dolgo ostal v spominu,” izpostavljajo in dodajajo, da še posebej vabijo tiste, ki so se udeležili lanskega Pohoda in vedo, kako lepo je bilo, da osebno povabijo svoj krog sorodnikov, prijateljev in znancev k udeležbi. “Nerojeni otroci nas potrebujejo, saj si sami ne morejo pomagati, zato že danes prijavite sebe in svojo družino na Pohod za življenje 2021 ter se pridružite ostalim aktivnostim, ki jih pripravljamo.”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine