31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

V božje naročje odšel Viljem Julijan, mali borec, ki je bolehal za redko boleznijo

»Ob 4.20 zjutraj je odšel med zvezde in za vedno zapustil našo družino. Žalost in bolečina, ki jo ob tem občutiva, je neskončna. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina,« je na družbenih omrežjih sporočil Gregor Bezenšek, oče Viljema Julijana, dečka, ki je bolehal za izjemno redko neozdravljivo smrtonosno boleznijo gangliozidozo GM-1. 

Predvčerajšnjim je Bazenšek zapisal: »Ponovno se že več dni se borimo s pljučnico …? Mislite na našega princa Viljema Julijana. Hvala vam.« Danes zgodaj zjutraj je mali borec odšel v božje naročje.

Starša sta lani ustanovila Sklad Vilijem Julija, s pomočjo katerega sta ozaveščala o redkih boleznih, ki najpogosteje prizadenejo otroke. Staršem otrok sklad pomaga materialno, saj se pogosto znajdejo v finančni težavah.

Ganljiv zapis Gregorja Bazenška objavljamo v celoti:

»Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo.

Ob 4.20 zjutraj je odšel med zvezde in za vedno zapustil našo družino. Žalost in bolečina, ki jo ob tem občutiva, je neskončna. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina.

Iz srca se zahvaljujeva vsem, ki ste v tem viharju stali ob strani Viljemu Julijanu, nama in najini družini.

Predragi najin Viljem Julijan, neskončno te imava rada in vedno boš sijal v najinem srcu kot najsvetlejša zvezda na nebu. Si najina večna ljubezen.

Za vedno bova s tabo. Hvala ti za vse.

Tvoj oče Gregor – SoulGreg Artist in mami Nina«

Družina Bazenšek (Slika: Facebook)

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine